• Ναυτιλία

    Μώραλης: Ενισχύουμε τους δεσμούς μας με τη ναυτιλία

    Η Μελίνα Τραυλού, ο Γιάννης Μώραλης και η Ειρήνη Νταϊφά

    Η Μελίνα Τραυλού, ο Γιάννης Μώραλης και η Ειρήνη Νταϊφά


    Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με αφορμή τα Ποσειδώνια 2024, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

    Μάλιστα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά είχε μια σύντομη συνομιλία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία, μεταξύ άλλων του εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για την κατάκτηση του τροπαίου του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

    Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

    «Με ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε τα Ποσειδώνια 2024, τη μεγάλη διεθνή ναυτιλιακή συνάντηση. Τα Ποσειδώνια έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα μας και για την εθνική οικονομία και για την πόλη μας, τον Πειραιά, όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας.

    Οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν καταφέρει ο ελληνόκτητος στόλος να είναι ο μεγαλύτερος στο παγκόσμιο ναυτιλιακό γίγνεσθαι και αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ελληνικό θαύμα. Θα ήθελα να συγχαρώ το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την Πρόεδρό της κυρία Μελίνα Τραυλού, για την εξαιρετική εκδήλωση σε ένα κτίριο στολίδι για την πόλη μας, σύμβολο της Ναυτοσύνης των Ελλήνων, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ως Δήμαρχος του Πειραιά εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα φετινά Ποσειδώνια!».

    Διαβάστε επίσης:

    e-ΔΛΑ: Προσθήκη νέας κατηγορίας στην εφαρμογή – «Άδεια εργασιών σε αγκυροβολημένα πλοία»

    Γιώργος Θεοχαρίδης: Τα οκτώ συμπεράσματα από ένα εφιαλτικό σενάριο για την παγκόσμια ναυτιλία και οικονομία

    Drewry: Αυξήθηκαν κατά 4% οι ναύλοι στα κοντέινερ



    ΣΧΟΛΙΑ