• Ναυτιλία

    Μελίνα Τραυλού: Επενδύουμε στο μέλλον της ναυτιλίας και της πατρίδας με τις 111 υποτροφίες


    Μέσα σε μια σεμνή τελετή που έγινε στον εμβληματικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, απονεμήθηκαν οι 111 υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Τις υποτροφίες, χρηματοδότησαν 65 ναυτιλιακές εταιρείες για σπουδές σε 52 Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό σε όλα τα γνωστικά πεδία από διοίκηση επιχειρήσεων έως και τις τέχνες.

    Στην ομιλία της, η προεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, επισήμανε ότι μέσω αυτού του φιλόδοξου και καινοτόμου προγράμματος υποτροφιών, οι σπουδαστές θα ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους και θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο , όπως ακριβώς πράττει η ελληνική ναυτιλία με τα χιλιάδες πλοία που ταξιδεύουν ανά την υδρόγειο.

    Η Μελίνα Τραυλού, επίσης, ευχαρίστησε τα παιδιά και τις οικογένειες για την στήριξη τους.

    Οι υπότροφοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την αρωγή στις σπουδές τους και παρότρυναν ολους τους νέους αυτής της χώρας να μην εγκαταλείπουν και να κυνηγάνε τα όνειρα τους.

    Υπενθυμίζεται ότι με το διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών με την ονομασία 100 + υποτροφίες μέσω του Κοινωφελούς Οργανισμού ΣΥΝ – ΕΝΩΣΙΣ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, δίδεται η δυνατότητα σε δεκάδες νέους φιλόδοξους πτυχιούχους να συνεχίσουν τις σπουδές σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

    Στην εκδήλωση, μίλησε και η Λία Μπαλόγλου, σύμβουλος του υπουργείου Πολιτισμού και απηύθυνε μήνυμα εκ μέρους της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, εκφράζοντας την χαρά της για την στήριξη των νέων παιδιών και ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών που επενδύει στο μέλλον της πατρίδας.

    Διαβάστε επίσης

    Πλοίο πιάνει λιμάνι στη νήσο Ρω για πρώτη φορά στην Ιστορία

    Στην Έντερ Φέρρις η γραμμή Κάλυμνος-Ψέριμος-Μαστιχάρι

    Ίδρυμα Ευγενίδη: Κραυγή των ωκεανών – Αποκαλύπτοντας την επίδραση των ανθρώπων στα θαλάσσια οικοσυστήματα



    ΣΧΟΛΙΑ