ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σορός ενός ναυτικού μέλους του πληρώματος του φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Λέσβου, εντοπίστηκε από παραπλέον πλοίο.
Το μεσημέρι ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε και διέσωσε έναν Αιγύπτιο ναυτικό μέλος του πληρώματος του πλοίου ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου συνεχίζονται υπο δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων 12 ναυτικών του φορτηγού πλοίου RAPTOR με σημαία Κομόρες που βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο των ερευνών συμμετέχουν συνολικά 8 παραπλέοντα σκάφη, φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ελικόπτερο.
Στο RAPTOR επέβαιναν συνολικά 14 άτομα πλήρωμα (ένας Ινδός, έντεκα Αιγύπτιοι και δύο Σύροι) και μετέφερε αλάτι από την Αίγυπτο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λέσβος: Yπό δυσμενείς συνθήκες οι έρευνες για τους 13 ναυτικούς του φορτηγού πλοίου RAPTOR
Eντοπίστηκε σώος ένας ναυτικός του φορτηγού πλοίου RAPTOR που βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανικό: Οι ΗΠΑ προτείνουν να αναγνωριστεί η προσάρτηση της Κριμαίας και να «παγώσουν» οι γραμμές του μετώπου
- Χατζηδάκης: Επιτυχία όλων των Ελλήνων οι επιδόσεις της οικονομίας – 2,5 εκατ. πολίτες ωφελούνται από την ανάπτυξη
- Θετικά αντέδρασαν τα ελληνικά ομόλογα στην αναβάθμιση της S&P – Έπεσαν 10 μονάδες βάσης
- Βατικανό: Το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων θα κληθεί να εκλέξει τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου
