Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Latsco Marine Management: Συνεργασία με τη MAN Energy Solutions

Ο επικεφαλής της Latsco Shipping , Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Ο επικεφαλής της Latsco Shipping , Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Η εταιρεία Latsco Marine Management (LMM) ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την MAN PrimeServ, το τμήμα after sales της MAN Energy Solutions.

Οπως αναφέρει η εταιρία, η συμφωνία αποτελεί μέρος μιας σειράς συνεργασιών που ξεκίνησε η MAN Digital Denmark, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις και ενισχύοντας στη στενή συνεργασία με βασικούς πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη του κλάδου.

Η συνεργασία Latsco–MAN επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και δεδομένων μεταξύ των δύο εταιρειών, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και της αξιοπιστίας των κινητήρων στα πλοία της Latsco.

Κατά τη διάρκεια της 24μηνης συνεργασίας, ομάδες των δύο εταιρειών θα πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις για την ανάπτυξη και δοκιμή ψηφιακών προϊόντων, αλγορίθμων και λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και των στρατηγικών συντήρησης.

Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες μετά τη ρίψη βλημάτων από τον Λίβανο

Χαρδαλιάς: Καθαρίστηκαν 11,5 χιλιόμετρα ρεμάτων στο Νότιο Τομέα – Αυτοψία σε έργα στον Δήμο Γλυφάδας

Pepsico: Κοντά σε συμφωνία ύψους $1 δισ. για εξαγορά εταιρείας παραγωγής υγιεινών τορτίγια τσιπς