• Ναυτιλία

    Κορκίδης: “Με τα Ποσειδώνια αναδεικνύουμε το εξωστρεφές ναυτιλιακό πνεύμα και το λιμάνι του Πειραιά”

    Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης

    Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης


    “Στα Ποσειδώνια, αναδεικνύεται το αισιόδοξο, δημιουργικό και εξωστρεφές πνεύμα της χώρας μας. Παράλληλα, αναδεικνύεται το μεγάλο λιμάνι, ως ένα σύγχρονο επιχειρηματικό, τουριστικό, ναυτιλιακό και εμπορικό κέντρο διεθνούς αναγνωρισιμότητας και εμβέλειας”.

    Αυτά επισημαίνει με δήλωση του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος επίσης τονίζει τα εξής:

     “Το Ε.Β.Ε.Π. δηλώνει παρών σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του ρόλου της ναυτιλίας και της σημασίας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στο διεθνές εμπόριο και τη ναυπηγική βιομηχανία. Οφείλω να εξάρω τη σημαντική συνδρομή των Ποσειδωνίων στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων υποστήριξης της ναυτιλίας και να ευχηθώ, η φετινή διοργάνωση να συνεχίσει την επιτυχή, στη διαδρομή του χρόνου, παραδοσιακή της φυσική μορφή. Είμαι βέβαιος πως η ναυτιλιακή κοινότητα, είτε ως εκθέτες, είτε ως επισκέπτες, από όλο τον κόσμο, που υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τη ναυτιλία των Ελλήνων θα δώσει δυναμικό παρών στα φετινά Ποσειδώνια.”

    Υπενθυμίζεται ότι ο  Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, με επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε., κ. Θεόδωρο Βώκο, μετέφερε τη διαχρονική άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Π., ότι τα «Ποσειδώνια» είναι «σταθμός» στα ναυτιλιακά δρώμενα, σε παγκόσμια κλίμακα και ότι αποτελούσαν και αποτελούν μια ανοικτή πλατφόρμα γνώσης, αλληλεπίδρασης, αλλά και δικτύωσης για τον επιχειρηματικό κόσμο, σε ξηρά και θάλασσα, ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλους εκείνους τους τομείς εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας που εμπεριέχει η παγκόσμια ναυτιλία.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΒΕΠ: Ουσιαστική συζήτηση και χρήσιμα συμπεράσματα από την ημερίδα για τη ναυπηγική βιομηχανία



    ΣΧΟΛΙΑ