• Ναυτιλία

    Κοινή δράση της HELMEPA και της Erma First

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, ERMA FIRST


    Ο όμιλος Erma First και η HELMEPA με κοινή τους δράση μαζί με τον Δήμο Περάματος και την τοπική κοινότητα συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας Περάματος.

    Πάνω από 80 συμμετέχοντες συνεργάστηκαν για να καθαρίσουν την ακτογραμμή του Περάματος και συνέλεξαν πάνω από 30 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων από ανακυκλώσιμα αλλά και γενικού τύπου απορρίμματα.

    Οι εργαζόμενοι της ERMA FIRST, της Environmental Protection Engineering, της EPE Yachting και της Metis, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μέλη της τοπικής κοινότητας, τους εκπρόσωπους του Δήμου Περάματος και τον Δήμαρχο του Δήμου, κ. Γιάννη Λαγουδάκο, αλλά και την HELMEPA, που διέθεσε ένα μίνι βαν για τη μεταφορά ανθρώπων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων

    Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ERMA FIRST, δήλωσε: “Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τη στοχευμένη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) του Ομίλου και τους στρατηγικούς μας πυλώνες και απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, αυτή η δράση ήταν μια φανταστική ευκαιρία για εμάς να συνδράμουμε στην τοπική κοινότητα που μας φιλοξενεί, να προστατέψουμε μια όμορφη ακτογραμμή και να απολαύσουμε καθαρό αέρα με φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους”.

    Η κα. Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος του Ομίλου ERMA FIRST, σχολίασε: “Η τελευταία μας εθελοντική δράση, αυτή του καθαρισμού της παραλίας του Περάματος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, παρ’ όλο που είμαστε περήφανοι για τον μεγάλο όγκο σκουπιδιών που συλλέξαμε και απομακρύναμε από την ακτογραμμή μας μέσω σκληρής δουλειάς και συνεργασίας, γνωρίζουμε ότι το να διατηρούμε μακροπρόθεσμα τις παραλίες και τις θάλασσές μας καθαρές είναι αποτέλεσμα δημιουργίας περιβαλλοντικής συνείδησης και κουλτούρας που βασίζονται στην εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την ευκαιρία να είμαστε αρωγοί των προσπαθειών προώθησης της συμμετοχής της τοπικής κοινότητας και να συζητήσουμε με τους συμμετέχοντες αλλά και τους αρμόδιους φορείς τις κοινές μας ευθύνες και τη σημασία του εθελοντισμού, της ανακύκλωσης και της φροντίδας του πλανήτη. Ο πλανήτης Γη είναι το σπίτι μας, πρέπει να τον προστατεύσουμε και να τον διατηρήσουμε με κάθε μέσο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, ειδικά για τις επόμενες γενιές που ακολουθούν”.

    Διαβάστε επίσης:

    Aegean: Στα 749,1 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο – Στα 22,9 εκατ. ευρώ τα κέρδη μετά φόρων

    Γκίκας: Σημαντικές οι θεματικές συζητήσεις για την νησιωτικότητα στη ΔΕΘ

    Χρηματιστήριο: Νέες τραπεζικές πιέσεις, βουτιά για Ελλάκτωρ και Lamda – Περιόρισε τις απώλειες η Intracom μετά τη διάψευση των φημών για Κόκκαλη



    ΣΧΟΛΙΑ