• Ναυτιλία

    Ιωακειμίδης: Υπάρχει εμπλοκή υπαλλήλων της Περιφέρειας στο σκάνδαλο των εκβιασμών καταστηματαρχών;

    Γιώργος Ιωακειμίδης

    Γιώργος Ιωακειμίδης


    Την ενημέρωσή τους για την υπόθεση χρηματισμού και εκβιασμού ιδιοκτητών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και την πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής ζητά από την Περιφερειακή Αρχή με επιστολή της η παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

    Όπως αναφέρεται στην επιστολή, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, ως μείζονα αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Αττικής, η παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν θα κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα διαφθοράς. Ενώ, συνεχίζει, ότι αναμένει την Περιφερειακή Αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αποτελώντας αρωγό στις προσπάθειες των αρμοδίων αρχών να αποδώσουν Δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, βέβαια, που προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι για το εν λόγω ζήτημα δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής.

    Για τους λόγους αυτούς, ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Ιωακειμίδης ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Καπερνάρο, να υπάρξει ενημέρωση στο προσεχές προγραμματισμένο Περιφερειακό Συμβούλιο από τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για το εν λόγω ζήτημα και να γνωστοποιήσει η Διοίκηση τι μέτρα προτίθεται να λάβει, ώστε στο μέλλον να υπάρχει αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

    Διαβάστε επίσης

    Γιάννης Κούστας: Επένδυση άνω των 400 εκατ. δολαρίων για την κατασκευή 4 containerships

    Ο Χάρης Κοσμάτος ανέλαβε Co-CFO στην TEN του Νίκου Τσάκου

    Συρρικνώθηκε η ιταλική σημαία κατά 8% μέσα στο 2023



    ΣΧΟΛΙΑ