• Ναυτιλία

    Οικογένεια Λογοθέτη: Μετονόμασε την Carl Büttner σε CB Tankers

    Νικόλας Γεωργίου, CEO Lomar Shipping

    Νικόλας Γεωργίου, CEO Lomar Shipping


    Η Lomar Shipping, που διευθύνεται από την οικογένεια Λογοθέτη, μετονόμασε τη ναυτιλιακή εταιρεία δεξαμενόπλοιων, μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου και χημικών της σε CB Tankers, από Carl Büttner.

    Υπενθυμίζεται ότι η Libra Group είχε εξαγοράσει το 2022, έναντι 160 εκατομμυρίων δολαρίων την ιστορική γερμανική εταιρεία, που ιδρύθηκε πριν 168 χρόνια.

    Ο όμιλος Carl Büttner περιλαμβάνει επίσης το πρακτορείο πληρωμάτων CB Maritime στη Ριέκα της Κροατίας, το οποίο ναυτολογεί ναυτικούς για τον στόλο των δεξαμενόπλοιων.

    Ο Νικόλας Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lomar Shipping, για την εξέλιξη αυτή, τόνισε: «Το όνομα της οικογένειας Carl Büttner ήταν συνώνυμο με την τεχνογνωσία και μια ισχυρή ναυτιλιακή κληρονομιά. Το όνομα “Carl Büttner” θα επιστρέψει στην οικογένεια που συνέβαλε τόσο πολύ στην καθιέρωση της παρουσίας της σε αυτό το εξειδικευμένο τμήμα της ναυτιλίας».

    Επισημαίνεται ότι πέντε γενιές της οικογένειας Büttner κατέχουν και διαχειρίζονται την επιχείρηση Carl Büttner από την ίδρυσή της το 1856. Τα τέσσερα τάνκερ της, τα οποία νωρίτερα φέτος εξασφάλισαν απασχόληση από τρία έως πέντε χρόνια, αποτελούν σήμερα μέρος του στόλου της Lomar.

    Διαβάστε επίσης:

    Lomar Shipping (Οικογένεια Λογοθέτη): Μέσα σε μια δεκαετία, αγόρασε 150 πλοία κοντέινερ και πούλησε τα 100!



    ΣΧΟΛΙΑ