Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Η Torm επενδύει 233 εκατ. δολάρια για την απόκτηση επτά δεξαμενοπλοίων

Torm

Torm

Η εξειδικευμένη εταιρεία μεταφοράς προϊόντων διύλισης πετρελαίου της Δανίας Torm επεκτείνει τον στόλου της με την απόκτηση επτά πλοίων LR1.

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση τριών πλοίων LR1 και μαζί με μια άλλη συμφωνία που είχε συνάψει η Torm νωρίτερα τον Ιανουάριο του 2023, ο συνολικός αριθμός αγορών είναι επτά πλοία LR1 ναυπήγησης 2011-2013, έναντι συνολικού τιμήματος 233 εκατομμυρίων δολαρίων .

Οι νέες αγορές πλοίων θα αυξήσουν τον συνολικό στόλο της Torm σε 85 πλοία.

Όλα τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν το αργότερο στις 30 Απριλίου 2023 και αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από συμφωνίες πώλησης και επαναμίσθωσης με κινεζικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Η Torm ιδρύθηκε το 1889 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως και οι μετοχές της είναι εισηγμένες στο Nasdaq στην Κοπεγχάγη και στο Nasdaq στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λαμπρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Απαιτείται εκπόνηση και έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης για την υλοποίηση του master plan του Ο.Λ. Πειραιά

H Κυπριακή εταιρεία Swan Hellenic έτοιμη για κρουαζιέρες στην Αρκτική