• Ναυτιλία

    Η Evripos Tugs Shipping αγόρασε το ιταλικό ρυμουλκό Città di Crotone


    Το ρυμουλκό Città di Crotone, της εταιρείας Sers, που ελέγχεται από τη MedTug, πουλήθηκε στην Evripos Tugs Shipping Company, της οικογένειας Μπούκου η οποία έχει έδρα την Χαλκίδα και η οποία διαχειρίζεται στόλο πλοίων αυτού του τύπου.

    Οι αδελφές εταιρείες της εταιρείας είναι η Sirios Shipmanagement, μια ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον τομέα του χύδην φορτίου και η Evia Shipping Agencies, η οποία λειτουργεί ως ναυτιλιακό πρακτορείο.

    Το ρυμουλκό, Città di Crotone, είναι κατασκευής 1997, έχει μήκος 18,29 μέτρα και κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο Gemtis στην Κωνσταντινούπολη. Προηγουμένως λειτουργούσε με το όνομα Dilovasi III.

    Η Evia Shipping Agencies ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2000 στο λιμάνι της Χαλκίδας με μια αξιοσημείωτη συγχώνευση των πιο έμπειρων και βιώσιμων τοπικών πρακτορείων που δραστηριοποιούνταν στα κοντινά λιμάνια τα τελευταία 40 χρόνια.

    Ο μοναδικός στόχος αυτής της συγχώνευσης ήταν να προωθήσει υπηρεσίες που θα ανταποκρινόταν στις αυξανόμενες απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

    Η εταιρεία λειτουργεί με υποκαταστήματα σε πολλά λιμάνια και ιδιωτικούς τερματικούς σταθμούς.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα πει στη Σύνοδο Κορυφής της MED9 στην Κύπρο

    Το ΠΑΣΟΚ δεν κινδυνεύει να διαλυθεί, κινδυνεύει όμως να καθηλωθεί

    Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί οι εγκαταστάσεις της Demco, το «στρατηγείο» του Κοντομηνά



    ΣΧΟΛΙΑ