ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την υπογραφή ενός συμβολαίου στην Κίνα που έμοιαζε σχεδόν σαν πρόκληση στα μέτρα που είχαν βάλει οι ΗΠΑ για να βυθίσουν τη ναυπηγική βιομηχανία του Πεκίνου και να επαναλειτουργήσουν τη δική τους, ο ναυτιλιακός κολοσσός της Γαλλίας, ο οποίος ανέβηκε πλέον στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στις εταιρείες διακίνησης κοντέινερ, διαβεβαίωσε τον Λευκό Οίκο με μια επίσκεψη του ιδιοκτήτη της Rodolph Saadè στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Η επένδυση θα δημιουργήσει 10.000 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τον Γαλλολιβανέζο μεγιστάνα, και θα περιλαμβάνει την επέκταση των τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, την κατασκευή ενός κόμβου αεροπορικών φορτίων στο Σικάγο, την αγορά πέντε νέων φορτηγών Boeing 777 και τον τριπλασιασμό του αριθμού των πλοίων υπό σημαία ΗΠΑ που εκμεταλλεύεται η θυγατρική εταιρεία Li00 President1.
Ο Ρ. Σααντέ επισήμανε επίσης στον Ντόναλντ Τραμπ ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει επίσημη ανακοίνωση για την κατασκευή πλοίων που θα ναυπηγηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Διαβάστε επίσης:
Κουσαθανάς – Μέγας: Περιμένουμε 900 προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στη Μύκονο
Το κοινωνικό κεφάλαιο του Μαρκ Κάρνεϊ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία Global Chartering (Λιβανός) και Sekavin (Βαρδινογιάννης) στα ναυτιλιακά καύσιμα
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Αίνος στη Γυναίκα» με μια συγκινητική ανάρτηση – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της
- Πέτρος Δούκας: Επανεκλέγει στη θέση του Προέδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ICC Hellas)
- Θρήνος στο Λουξεμβούργο: Πέθανε στα 22 του χρόνια ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος
