Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Η Αγγελική Φράγκου παρέλαβε το νεότευκτο Zim Seagull και δεξαμενόπλοια

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

Αγγελική Φράγκου, επικεφαλής ομίλου Navios

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navios Maritime Partners, της Αγγελική Φράγκου παρέλαβε ένα νεότευκτο boxship.

Το νεότευκτο σκάφος Zim Seagull είναι το τελευταίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 5.300 teu της Navios από μια σειρά νεότευκτων που έχουν ήδη παραληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο στόλος της Navios Maritime Partners προσέθεσε συνολικά πέντε ακόμη μονάδες που έχουν ήδη από την αρχή του έτους.

Η εταιρεία διαθέτει 41 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και έχει προσθέσει άλλα πέντε πλοία στο χαρτοφυλάκιο του στόλου του εκτός από το πλοίο Zim Seagull.

Όλες οι μονάδες Zim Eagle, Zim Condor, Zim Falcon, Zim Hawk, Zim Seagull και Zim Pelican είναι μεταφορικής ικανότητας 5.300 teu containerships και όλες παραδόθηκαν στην Ελληνίδα πλοιοκτήτρια το έτος 2024.

Περισσότερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αναμένεται να παραδοθούν μεταξύ των ετών 2024-2026 που κυμαίνονται από 5.300 teu έως 7.900 teu.

Πριν από λίγους μήνες, η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Αγγελική Φράγκου αποκάλυψε την παράδοση ενός δεξαμενόπλοιου aframax.

Το νεότευκτο Nave Cosmos 115.651 dwt είναι ένα δεξαμενόπλοιο προϊόντων aframax/LR2, εξοπλισμένο με πλυντήριο και αντλίες Framo.

Το Nave Cosmos έχει σχεδιαστεί με την πιο πρόσφατη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας, σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρείας, δήλωσε η Αγγελική Φράγκου.

Η εταιρεία πρόσθεσε και δεύτερο δεξαμενόπλοιο προϊόντων aframax/LR2, το Nave Polaris από συνολικά 14 παρόμοια πλοία που είναι υπό ναυπήγηση.

Το Nave Polaris, χωρητικότητας 115.699 dwt είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο και είναι εξοπλισμένο με αντλίες Framo.

Τα υπόλοιπα aframaxes/LR2 έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν μεταξύ 2024-2028.

Το σχετικό βίντεο της παραλαβής του νεότευκτου, μπορείτε να το δείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Drewry: Μειώθηκαν κατά 4% οι ναύλοι στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων

Η γυναίκα σε πρώτο πλάνο – Μεγάλη έκθεση από τη συλλογή έργων τέχνης της Alpha Bank

Τι συμβαίνει με ΓΕΚ – Intrakat – Metlen, το νέο placement των ΕΛΠΕ και ο Προκοπίου, η πρεμιέρα της νέας Attica, η Μελίνα Τραυλού στα ξενοδοχεία, η Όλγα, το σπίτι στο Ψυχικό και τα νέα ψέματα του Μάτσα, τα κάλεσματα της law firm Κουταλίδη και του Sea Satin, και 3 υπουργοί κοντά σε διαζύγιο