ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχουν εκτιναχθεί στα ύψη οι τιμές των δεξαμενοπλοίων αυτή την περίοδο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, όπως αναφέρουν ναυλομεσιτικές πηγές, ότι η εταιρεία του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση πούλησε ένα δεξαμενόπλοιο με κέρδος 14,25 εκατ. δολάρια!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία Latsco του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση αγόρασε το πλοίο έναντι 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τουρκική εταιρεία Marinsa Shipping το έτος 2018.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία Performance Shipping που είναι εισηγμένη στο Nasdaq αγόρασε το δεξαμενόπλοιο LR2 aframax, κατασκευής 2013, πληρώνοντας 43,75 εκατομμύρια δολάρια.
Το πλοίο για το οποίο έγινε η αγοραπωλησία είναι το Fos Hamilton, χωρητικότητας 105.408 dwt.
Το πλοίο ναυπηγήθηκε στη Hyundai Heavy Industries, ενώ η VesselsValue εκτιμά την αξία του πλοίου κοντά στα 48,7 εκατομμύρια δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Performance Shipping: Απέκτησε το δεξαμενόπλοιο M/T Fos Hamilton με 43,75 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
