ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία Grimaldi, η πυρκαγιά στο πλοίο της, το Euroferry Olympia, ανοικτά της Κέρκυρας, ξέσπασε στο γκαράζ νούμερο τρία.
Η εταιρία τονίζει ότι το προσωπικό κινητοποιήθηκε άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο κυβερνήτης πληροφόρησε τις αρμόδιες ελληνικές και ιταλικές Αρχές και αποφάσισε την εγκατάλειψη του πλοίου.
Τα μέλη του πληρώματος είναι ελληνικής και ιταλικής υπηκοότητας και στο γκαράζ υπήρχαν 32 οχήματα. Το πλοίο φέρει σημαία Ιταλίας και καθελκύστηκε το 1995.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στο Euroferry Olympia του Ομίλου Grimaldi: 11 οι αγνοούμενοι, ανάμεσά τους 3 Έλληνες (upd3)
Πορτογαλία: Στις φλόγες πλοίο με Porsche, Lamborghini και Bentley (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνής αναγνώριση στη Seatrade Cruise Global 2025: Ο Ο.Λ. Ηρακλείου στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος
- Επίσκεψη του Γάλλου υπουργού Άμυνας Σεμπαστιέν Λεκορνύ στα «Ναυπηγεία Σαλαμίνας», που κατασκευάζουν τμήματα των φρεγατών
- Χρίστος Δήμας: Άμεση προτεραιότητα η επέκταση του Μετρό της Θεσσαλονίκης μέχρι την Καλαμαριά
- Επιβατική Κίνηση: Άνοδος 9,1% στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ
