• Ναυτιλία

    Green Award Foundation: Στους Incentive Providers ο Πάνος Ξενοκώστας και η ΟΝΕΧ

    Η βράβευση του Πάνου Ξενοκώστα και της ONEX

    Η βράβευση του Πάνου Ξενοκώστα και της ONEX


    Ο όμιλος ONEX, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οποίου είναι ο Πάνος Ξενοκώστας, εντάχθηκε στους Incentive Providers του Green Award Foundation. Η κίνηση αυτή έρχεται ως φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο, ο οποίος διαχρονικά επενδύει σε πράσινες τεχνολογίες, προάγοντας την υπεύθυνη ναυτιλία.

    Στο πλαίσιο του Green Award Foundation, η ONEX θα παρέχει κίνητρα σε ναυτιλιακές εταιρείες που υιοθετούν πρακτικές ασφαλούς και βιώσιμης ναυσιπλοΐας.

    Στόχος του ομίλου είναι η υποστήριξη των ναυτιλιακών εταιρειών στο ταξίδι τους προς την ενεργειακή μετάβαση και την επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050, μέσα από εξατομικευμένες λύσεις, όπως οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η συντήρηση.

    Τα Ναυπηγεία ONEX αποτελούν τα μεγαλύτερα Ναυπηγεία στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μεσόγειο, γι’ αυτό και ως περήφανοι Incentive Providers στοχεύουν να συνεχίσουν να συμβάλλουν στο μετασχηματισμό της ναυτιλίας και της ναυπηγικής προς την υιοθέτηση ακόμα περισσότερων πράσινων και βιώσιμων πρακτικών.

    Διαβάστε επίσης

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League, απέναντι στον Αλαφούζο

    ΓΣΕΒΕΕ: Αναγκαία η παράταση στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας έως το τέλος του έτους

    ΑΒΑΞ: Έχασε τη μάχη στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο κατά του Λιβάνου – Λογιστική ζημιά 16 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ