• Ναυτιλία

    Γεύμα εργασίας για τα Βαλκάνια στη Ναυτιλιακή Λέσχη

    Από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΝΛΠ κύριος Αλεξανδράτος Σπ. Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΛΠ και Χορηγός του γεύματος κύριος Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDE LINE INC, ο Χορηγός του γεύματος κύριος Σπύρος Τόγιας CEO και Δρ. Πάνος Φασουλής, Πρόεδρος της GRID SHIPPING & CAPITAL Ltd, ο εμπνευστής της εκδήλωσης κύριος Ευάγγελος Σ. Μαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, o ομιλητής Δρ. Γεώργιος Χρηστίδης, Καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στα Βαλκάνια στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο Συντονιστής της εκδήλωσης κύριος Γιάννης Χαραλαμπίδης, Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Radiome, ο ομιλητής κύριος Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης επί τιμή, πρ. Πρέσβης της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Σκόπια και Τίρανα, ο ομιλητής Δρ. Χρήστος Τεάζης, Αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας και ο επίσης Χορηγός της εκδήλωσης κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος, Principal and Director της Unibros Shipping Corporation.


    Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας και συζήτηση για τα Βαλκάνια με τίτλο Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης με   ομιλητές τους κυρίους Αλέξανδρο Μαλλιά, Πρέσβη επί τιμή, πρ. Πρέσβη της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Σκόπια και Τίρανα,  Γιώργο Χρηστίδη, Καθηγητή στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Δρ. Χρήστο Τεάζη, Αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Συντονιστής της εκδήλωσης ο κύριος Γιάννης Χαραλαμπίδης Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Radiome.

    Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς  Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος αφού ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους και τα Μέλη για την παρουσία τους, ευχαριστεί και τον εμπνευστή της εκδήλωσης κύριο Ευάγγελο Σ. Μαρινάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πρόδρομος Ναυτικά Πρακτορεία και COO της Island Oil, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

    Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης  των μελών και της στήριξης τους στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, παρευρέθηκαν και οι 3 εκλεκτοί Χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:

    Από την χορηγό ναυτιλιακή εταιρεία, GRID SHIPPING, ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Δρ. Πάνος Φασουλής και ο CEO κύριος Σπύρος Τόγιας.

    Ο κύριος Πάρις Κ. Ξανάλατος, Director της TIDE LINE INC.

    Ο κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος, Principal and Director της Unibros Shipping Corporation.

    Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών στους επίτιμους προσκεκλημένους ομιλητές.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, σας ευχαριστεί πολύ για την συνεχή στήριξή σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλώ καλέστε τον κύριο Σαλαπασίδη Ευριπίδη, Διευθυντή της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, στο 210 42 93 606 ή στείλτε email στο [email protected]  ή επισκεφτείτε το website μας www.marine-club.gr.

    Διαβάστε επίσης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Πλαφόν στα κρουαζιερόπλοια στα δημοφιλή νησιά

    Ναυτικός τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση των Χούθι της Υεμένης

    Drewry: Ο Δείκτης εμπορευματοκιβωτίων είναι κατά 202% υψηλότερος από πέρσι



    ΣΧΟΛΙΑ