ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή 250 καλεσμένων, η βραδιά προς τιμήν των Δωρητών του Propeller Club Πειραιά, στην αίθουσα Καρυάτιδες του Grand Hyatt Athens.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο προς τιμήν όλων των εταιρειών και οργανισμών που στηρίζουν το Club με τις δωρεές τους.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Κυβερνήτης του Propeller Club Πειραιά, Χρυσάνθη Στεφάνου, η οποία είναι και η Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδηλώσεων και Συνεδρίων του Club.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος, Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: “Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς, που χωρίς τη συμβολή και τη συνεισφορά σας, δεν θα ήταν δυνατόν να συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο, του οποίου η ανάπτυξη είναι βασική προτεραιότητά μας”
Ακολούθησε χαιρετισμός του Θεόφιλου Ξενακούδη, Κυβερνήτη και Προέδρου της Επιτροπής Άντλησης Πόρων, ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις εταιρείες για τη στήριξή τους, ενώ στη συνέχεια βραβεύθηκαν όλες οι εταιρείες με τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από τη γνωστή ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση της Χατζημανώλη με τον Παναγιώτη Τσάκο για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες
C3is Inc (Χάρης Βαφειάς): Αύξηση 1.018% στα καθαρά κέρδη
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,49 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνηση έκπληξη από την Mediobanca: Υπέβαλε πρόταση εξαγοράς της Banca Generali ύψους 6,3 δισ. ευρώ
- Κάπνισμα: Έρχεται το τέλος της «επιδημίας» – Ποιοι… θεριακλήδες δυσκολεύονται να κόψουν το τσιγάρο
- Προτάσεις από τη Serie A
- ΕΚΤ: Ετοιμάζεται για όγδοη μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο – Ποιο είναι το κρίσιμο όριο
