ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όμιλος Hunter της Νορβηγίας πούλησε όλο τον στόλο τεσσάρων μεγάλων πλοίων αργού (VLCC) για 383 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Μαρία Αγγελικούση εμφανίζεται ως αγοράστρια των δύο πλοίων, έναντι 192 εκατ. δολαρίων.
Η εισηγμένη στο Όσλο εταιρεία ανέφερε σήμερα ότι η θυγατρική της Hunter Tankers είχε συνάψει συμφωνία για να πουλήσει τα Hunter Disen και Hunter Frigg που κατασκευάστηκαν το 2020 για 96 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, ενώ οι Hunter Freya και Hunter Idun έκαστος έφτασαν τα 95,5 εκατομμύρια δολάρια.
Η συνολική τιμή για τα τέσσερα πλοία είναι ελαφρώς υψηλότερη από την εκτίμηση της VesselsValue για 381 εκατομμύρια δολάρια.
Η Hunter κατέγραψε ζημιά 0,7 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους με έσοδα περίπου 7,6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Διαβάστε επίσης
Samsung: Εξασφάλισε παραγγελίες για κατασκευή 14 πλοίων, αξίας 3 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δέσποινα Τσαγγάρη: Εγκρίθηκε από την Βουλή ως η πρώτη διοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Αγοράς
- Profile: Στις 22 Δεκεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης 78.000 νέων μετοχών στο ΧΑ
- Οδηγούμε το νέο Audi Q3! (video)
- Πλειστηριασμοί: Σε νέα χέρια η μονάδα της ΕΝ.ΚΛΩ. στη Νάουσα – Ψαλλίδας και Εμφιετζόγλου στα «αζήτητα»