Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Πούλησε πλοίο και εισέπραξε 18 εκατ. δολάρια

Σεμίραμις Παληού

Σεμίραμις Παληού

Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας για την πώληση του πλοίου της σε άγνωστο ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, η εταιρεία πούλησε το πλοίο Boston, που κατασκευάστηκε το 2007 σε μη συνδεδεμένο τρίτο μέρος.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η Diana Shipping, θα παραδώσει το πλοίο στον αγοραστή, το αργότερο έως τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Η συμφωνηθείσα τιμή για την πώληση του πλοίου είναι περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια.

Με την ολοκλήρωση της πώλησης, ο στόλος της Diana Shipping θα αποτελείται από 40 πλοία χύδην ξηρού φορτίου – τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, επτά panamax και εννέα ultramax.

Η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Boston, είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,51 έτη.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Οικονόμου: Συνεχίζεται ο πόλεμος με την οικογένεια Παληού – Στο 10,7% αύξησε το ποσοστό του στην OceanPal

Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 11,27 εκατομμυρίων δολαρίων

Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Ναυπήγηση δύο πλοίων αξίας 92 εκατ. δολαρίων

________________­_______

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες