ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Diana Shipping Inc. της Σεμίραμις Παληού σήμερα γνωστοποίησε ότι υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας για την αγορά του πλοίου m/v Nord Potomac, ενός πλοίου μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Ultramax, ναυπήγησης του 2016, χωρητικότητας 63.379 dwt, με τιμή αγοράς 27,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία αναμένει να παραλάβει το πλοίο μέχρι τις αρχές Απριλίου 2023.
Ο στόλος της Diana Shipping Inc. αποτελείται σήμερα από 41 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 10 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax και 7 Panamax και 9 Ultramax).
Η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, εξαιρουμένου του πλοίου που δεν έχει ακόμη παραδοθεί, είναι περίπου 4,7 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 9,87 έτη.

Διαβάστε επίσης
Lomar (Λογοθέτης): Εξασφάλισε δάνειο 27,5 εκατ. δολαρίων για αναχρηματοδότηση δύο πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Στάση εργασίας σήμερα 11:00 – 17:00 λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων
- Τραμπ: Aνακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Πράτο: Δολοφονίες, μαφία, εμπρησμοί – H σκοτεινή πλευρά της μόδας στην καρδιά της Ευρώπης
- Σωτήρης Φέλιος: Η Ιταλίδα της Όπερας από τη Συλλογή Σοφρά