ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων διοργανώνει το πρώτο Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο πρακτικής της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2023-2024, που αφορά στελέχη και εκπαιδευόμενους Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, καθώς και φοιτητές και σπουδαστές Ναυτιλιακών και γενικά όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ναυλομεσίτη.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Introduction to Chartering» και εισηγήτρια θα είναι το μέλος του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης Ιωάννα Πενθερουδάκη.
Η διάρκειά του θα είναι συνολικά 9 διδακτικές ώρες.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι ως εξής:
- Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 6:30 – 9:30 μ.μ.
- Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 6:30 – 9:30 μ.μ.
- Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 6:30 – 9:30 μ.μ.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω ΖΟΟΜ.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία για τις απαραίτητες λεπτομέρειες, στα τηλ. 210 4220055, κιν. 6937-573461, καθημερινά, ώρες 10.00 – 20.00.
Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η μετάδοση της πρακτικής εμπειρίας και των γνώσεων των ναυτιλιακών παραγόντων προς τους μελλοντικούς Μεσίτες Ναυλώσεων και Αγοραπωλησιών Πλοίων, με τελικό στόχο την άνοδο του επιπέδου της Ναυτιλιακής αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.hsa.gr και το Facebook “ΗELLENIC SHIPBROKERS ASSOCIATION”.
Διαβάστε επίσης:
To δίκτυο Marine Traffic AIS διαθέτει 6.250 επίγειους σταθμούς καταγραφής των πλοίων
Στέφανος Κασσελάκης: Η αλήθεια για τις ναυτιλιακές business του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Να επαναπροσληφθούν χιλιάδες απολυμένοι από 6 υπουργεία ζητά ομοσπονδιακός δικαστής
- Βουλγαρία: Αλλαγές από την ανακαταμέτρηση των ψήφων – Εκτός Βουλής 16 βουλευτές και οριακή πλειοψηφία στην κυβέρνηση
- Ουκρανία: Το Κίεβο δεν θα συμφωνήσει σε μια «παγωμένη σύρραξη» με τη Ρωσία
- Demna Gvasalia: «Εσωτερική μεταγραφή» στην Gucci με σκοπό την ανανέωση της
