• Ναυτιλία

    Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Πότε και πόσα μερίσματα θα δώσει στους μετόχους

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος, Επικεφαλής Costamare

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος, Επικεφαλής Costamare


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Costamare, του Κωστή Κωνσταντακόπουλου, γνωστοποίησε τα μερίσματα που θα δώσει στους μετόχους της.

    Αναλυτικότερα, η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία θα διανείμει μέρισμα ύψους 0,476563 δολάρια ανά μετοχή για τις προνομιούχες μετοχές (Cumulative Redeemable Perpetual Preferred Stock) Τάξης Β, 0,53125 δολάρια ανά μετοχή για τις προνομιούχες μετοχές Τάξης Γ, 0,546875 δολάρια ανά μετοχή για τις προνομιούχες μετοχές Τάξης Δ και 0,554688 δολάρια ανά μετοχή για τις προνομιούχες μετοχές Τάξης Ε.

    Τα μερίσματα αφορούν την περίοδο από 15 Απριλίου έως και 14 Ιουλίου και η πληρωμή τους θα εκκαθαριστεί στις 15 Ιουλίου για τους μετόχους που θα έχουν στην κατοχή τους μετοχές των παραπάνω τάξεων έως και την 12η Ιουλίου.

    H Costamare θα διανείμει επίσης τριμηνιαίο μέρισμα επί των κοινών μετοχών της ύψους 0,115 δολάρια ανά μετοχή για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2024.

    Η εκκαθάριση πληρωμής του μερίσματος για όσους κατέχουν κοινές μετοχές έως την 19η Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Σήμα κινδύνου από Καραμανλή, Ρουκέτες από Σαμαρά – Τα μηνύματα που έστειλαν οι πρώην πρωθυπουργοί

    Μάχη με τις φλόγες σε Χίο και Ηράκλειο Κρήτης – Σε ύφεση η φωτιά στην Κω

    ΗΠΑ: Πυρά Τζο Μπάιντεν κατά τη δικαιοσύνης μετά την απόφαση για Τραμπ



    ΣΧΟΛΙΑ