Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Costa Serena: Επιστρέφει στην Κίνα για κρουαζιέρες και με θεματική μυθολογία από την Ελλάδα

Costa Serena

Costa Serena

To ιταλικό πλοίο Costa Serena θα επιστρέψει στην Κίνα τον προσεχή Σεπτέμβριο, σηματοδοτώντας την έναρξη των κρουαζιερών της γενοβέζικης εταιρείας μετά από τέσσερα χρόνια.

Το Costa Serena θα προσφέρει μια σειρά από κρουαζιέρες που θα αναχωρούν από το Shenzhen και το Χονγκ Κονγκ.

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με κινεζικό ταξιδιωτικό γραφείο και θα περιλαμβάνει συνολικά 12 αναχωρήσεις.

Τα δρομολόγια θα είναι τεσσάρων και πέντε διανυκτερεύσεων και το πλοίο θα προσεγγίζει προορισμούς στην Ιαπωνία και το Βιετνάμ, όπως η Οκινάουα, η Νάχα, το νησί Miyako, τα νησιά Yaeyama και το Da Nang.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω της Διεθνούς Ταξιδιωτικής Υπηρεσίας Foshan Kouan.

Μετά από μια ανακαίνιση, το Costa Serena προσφέρει πλέον νέες επιλογές για φαγητό και έχει νέα εμφάνιση.

Μετά από μια σειρά κρουαζιέρων στην Ινδία στα τέλη του 2023, το πλοίο επέστρεψε στη Νοτιοανατολική Ασία στις αρχές του 2024 για μια σύντομη σεζόν στη Μαλαισία προτού επανατοποθετηθεί στην Ταϊβάν, όπου πραγματοποιεί μια σειρά από σύντομες κρουαζιέρες στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα τον Δεκέμβριο.

Το πλοίο κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο Fincantieri στο Sestri Ponente (Γένοβα) και ονοματοδοτήθηκε στη Μασσαλία το 2007.

Το Costa Serena είναι σήμερα ένα από τα πλοία με τη μεγαλύτερη διάρκεια υπηρεσίας για το Costa Crociere. Το πλοίο διαθέτει 1.500 καμπίνες, εκ των οποίων 87 εντός του χώρου ευεξίας και 505 με ιδιωτικά μπαλκόνια, 58 σουίτες με ιδιωτικά μπαλκόνια και άλλες 12 σουίτες εντός του χώρου ευεξίας.

Με θεματικό εσωτερικό σχεδιασμό που αντλεί έμπνευση από τις αρχαίες ρωμαϊκές και ελληνικές μυθολογίες, το Serena προσφέρει μια σειρά από ανέσεις που περιλαμβάνουν ένα μεγάλο spa, τρία καταστρώματα πισίνας και πολλά σαλόνια, καθώς και μια νεροτσουλήθρα και τέσσερις επιλογές για φαγητό.

Διαβάστε επίσης:

Fincantieri: Κέρδη €214 εκατ. και εξασφαλισμένες εργασίες ύψους €27,4 δισ.

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά στα λιμάνια, οι συλλήψεις των πλοιάρχων, αναδεικνύουν κυρίως την ακαταλληλότητα των λιμενικών υποδομών και την κόπωση των ναυτικών

Μινωικές Γραμμές: Επιστροφή στην κερδοφορία – Δύναμη της η Κρήτη και οι γραμμές της Αδριατικής