• Ναυτιλία

    Χατζημανώλη: Επαφές στο Λονδίνο για την προσέλκυση πλοίων στην Κυπριακή σημαία

    • NewsRoom
    Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου

    Μαρίνα Χατζημανώλη, Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου


    Η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Μαρίνα Χατζημανώλη πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο και συμμετείχε στις εργασίες του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας στη Ναυτιλία.

    Ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός απένειμε φέτος, για πρώτη φορά, το Βραβείο Ισότητας των Φύλων, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Οργανισμού στις 17/05/2024.Το βραβείο δόθηκε στην υποψήφια της Κύπρου, Δέσποινα Θεοδοσίου.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Υφυπουργός Ναυτιλίας προσφώνησε το συνέδριο «Cyprus Forum London», το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά, με στόχο την προώθηση της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ανεπτυγμένο ναυτιλιακό κέντρο και της κυπριακής σημαίας ως σημαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.

    Η Υφυπουργός Ναυτιλίας πραγματοποίησε επίσης επισκέψεις σε ναυτιλιακές εταιρείες που εδρεύουν στο Λονδίνο, με στόχο την προβολή και προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας, επιδιώκοντας την προσέλκυση νέων εταιρειών στην Κύπρο και την εγγραφή πλοίων στο Κυπριακό Νηολόγιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Trade Estates: Αυξημένα κέρδη κατά 35,4% το α’ τρίμηνο 2024, στα 3 εκατ. ευρώ

    Ryanair: Σχεδόν σταθερές αναμένονται οι τιμές των εισιτηρίων στην αιχμή της ταξιδιωτικής περιόδου

    Κυριάκος Μητσοτάκης: H επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν για τη διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές – Πρόταση 4 σημείων



    ΣΧΟΛΙΑ