Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Celestyal: Δωρεάν κρουαζιέρα για τους αθλητές της Ελληνικής Ομάδας Ολυμπιακών Αγώνων

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal

Η Celestyal, η οποία έχει την έδρα της στην Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων ανακοίνωσε σήμερα μια ειδική προσφορά για να γιορτάσει την επιτυχία της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας σε διάφορα αθλήματα.

Η εταιρία προσφέρει μια δωρεάν κρουαζιέρα σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που κέρδισαν μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Ελλάδα πέτυχε υψηλή συγκομιδή μεταλλίων στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας 8 μετάλλια – 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 6 χάλκινα, ξεπερνώντας τη συνολική συγκομιδή μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2021.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Μετά από χρόνια εξαιρετικά σκληρής προπόνησης και την πίεση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για τους ήρωες της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας από το να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν σε μια κρουαζιέρα της Celestyal.

Στο πλοίο, μπορούν να απολαύσουν το εκτεταμένο πρόγραμμα ευεξίας που προσφέρουμε, την αυθεντική και φρέσκια κουζίνα και να εξερευνήσουν υπέροχους προορισμούς. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους Ολυμπιονίκες μας και τους προσκεκλημένους τους στο πλοίο με τη δημοφιλή θερμή φιλοξενία μας – συγχαρητήρια σε όλους τους αγαπημένους μας Ολυμπιονίκες!»

Διαβάστε επίσης:

Πάρος: Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος

Οι Χούθι χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Delta Tankers, του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη

Μαρίνα Χατζημανώλη: Συντονισμένες δράσεις για την επιτήρηση και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος