Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Celestyal: Ανακοίνωσε νέα καμπάνια για φθινοπωρινές προσφορές

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal

Η Celestyal έχει ανακοινώσει μια καμπάνια φθινοπωρινών προσφορών, η οποία είναι διαθέσιμη για νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2024.

Η καμπάνια προσφέρει εξοικονόμηση έως και 50% σε όλα τα προγράμματα της εταιρείας για τα έτη 2025, 2026 και τις αρχές του 2027. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης μείωση έως και 60% για τους τρίτους και τέταρτους επιβάτες που μοιράζονται μια καμπίνα.

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 120 δρομολόγια από το δημοσιευμένο πρόγραμμα της εταιρείας για την περίοδο 2024-2027, διάρκειας από τρεις έως επτά νύχτες, στα προγράμματα για τα Ελληνικά Νησιά, την Αδριατική και τον Αραβικό Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων:

* Η κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» διάρκειας τριών διανυκτερεύσεων με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και με προσεγγίσεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο και τη Σαντορίνη, ξεκινά τώρα από €399 ανά άτομο.

* Η κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» διάρκειας τεσσάρων διανυκτερεύσεων στα μέσα της εβδομάδας, με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και με προσεγγίσεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσος), την Πάτμο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ξεκινά τώρα από €509 ανά άτομο.

* Η επταήμερη κρουαζιέρα «Ονειρεμένη Αδριατική», με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και με προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Ντουμπρόβνικ, το Κότορ, τη Βενετία ή το Μπάρι, την Κέρκυρα και το Κατάκολο, ξεκινά τώρα από €729 α Η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» διάρκειας επτά διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και με προσεγγίσεις στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Θεσσαλονίκη ή τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο, ξεκινά τώρα από €729 ανά άτομο.

* Η κρουαζιέρα «Εικόνες Αραβίας» με τρεις διανυκτερεύσεις το Σαββατοκύριακο, αναχώρηση μετ’ επιστροφής από το Αμπού Ντάμπι την Παρασκευή και με προσεγγίσεις στη Ντόχα, το Χαλίφα Μπιν Σαλμάν (Μπαχρέιν) και το Ντουμπάι, ξεκινάει τώρα από €329 ανά άτομο.

* Η κρουαζιέρα «Εικόνες Αραβίας» διάρκειας τεσσάρων διανυκτερεύσεων στα μέσα της εβδομάδας με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από το Άμπου Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Φουτζέιρα, το Μουσκάτ και το Κασάμπ, ξεκινά τώρα από €409 ανά άτομο.

* Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από τη Ντόχα και με προσεγγίσεις στο Ντουμπάι, το νησί Sir Bani Yas, το Άμπου Ντάμπι και το Χαλίφα Μπιν Σαλμάν (Μπαχρέιν) ξεκινά τώρα από €529 ανά άτομο.

* Η επταήμερη κρουαζιέρα «Θησαυροί Αραβικού Κόσμου» με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από το Αμπού Ντάμπι και με προσεγγίσεις στη Ντόχα, το νησί Sir Bani Yas, το Αμπού Ντάμπι, τη Φουτζέιρα, το Μουσκάτ και το Κασάμπ ξεκινά τώρα από €629 ανά άτομο.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Η νέα μας καμπάνια «Ονειρεμένες Φθινοπωρινές Προσφορές» εξασφαλίζει εκπληκτικές προσφορές σε όλο το ετήσιο πρόγραμμά μας.

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες και τη συναρπαστική ιστορία των ελληνικών νησιών, είτε να απολαύσετε τον χειμερινό ήλιο στον Αραβικό Κόλπο, όλοι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Επιπλέον, στη Celestyal γνωρίζουμε ότι οι κρουαζιέρες είναι καλύτερες όταν τις μοιράζεσαι με αγαπημένα πρόσωπα, και με τις απίστευτες προσφορές για τον τρίτο και τέταρτο επιβάτη υποστηρίζουμε ότι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!».

Διαβάστε επίσης: