Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Αποφοίτησαν 52 από το πρόγραμμα «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία»

Με την συνεργασία του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 52 αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος “διοίκηση ναυτική επιστήμη και τεχνολογία” στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο πρύτανης Μιχαήλ Σφακιανάκης στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι θα επεκταθούν οι συνέργειες σπουδών με το ΓΕΕΘΑ για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στρατευμένων νέων αλλά και του οποιοδήποτε νέου θα επιθυμούσε να λάβει μεταπτυχιακό τίτλο.

Ο κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Παντουβάκης παραίνεσε τους αποφοίτους να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού περιβάλλοντος και μετά από σκέψη και μελέτη να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Ιωάννης Θεοτοκάς Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς τόνισε ότι η γνώση αποκτάται με κόπο και δεν μπορεί να αγοραστεί, όσα χρήματα και να διαθέτει κανείς, καλώντας τους αποφοίτους να διεκδικήσουν με αυτό το εφόδιο μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της ναυτιλίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

Τέλος, ο Γ. Γαλάνης, καθηγητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων συνεχάρη τους συντελεστές και εξέφρασε την βεβαιότητα του για την αποδοχή και επιτυχία του προγράμματος.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στηρίζει το ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη, η Seanergy Maritime και η Spectrum Labs.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αγούδημος: To τελευταίο αντίο στον δημιουργό της Agoudimos Lines

DryDel Shipping (Κώστας Δελαπόρτας): Παρέλαβε το Namura Allegra, το δεύτερο νεότευκτο που πρόσθεσε σε ένα μήνα

Γιγαντώνεται η MSC του Απόντε – Διαθέτει το 20% του παγκόσμιου στόλου στα κοντέινερ