• Ναυτιλία

    ΑΑΔΕ: Ψηφιακά και έως τις 26/7 οι δηλώσεις φόρου πλοίων β’ κατηγορίας για τις εσωτερικές πλόες

    Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής


    Τη δυνατότητα ψηφιακής υποβολής των δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας του ν. 27/1975 προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με νέα ψηφιακή εφαρμογή της, για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό κλάδο.

    Παράλληλα, με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, η προθεσμία για την υποβολή των ψηφιακών δηλώσεων φορολογικού έτους 2023, παρατείνεται μέχρι τις 26/7.

    Η καταβολή του φόρου γίνεται σε δύο ισόποσες δόσεις, από τις οποίες η πρώτη καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουλίου και η δεύτερη μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου.

    Η υποβολή των δηλώσεων πραγματοποιείται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr) στη διαδρομή Εφαρμογές > Φορολογικές Υπηρεσίες > Πλοία/Ναυτιλιακές Εταιρείες > Δήλωση Φόρου πλοίων β’ κατηγορίας ν. 27/1975 και αφορά τα πλοία β’ κατηγορίας εσωτερικών πλόων, ανεξαρτήτως σημαίας.

    Διαβάστε επίσης:
    Πέθανε ξαφνικά στα 53 του χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός

    Novo Nordisk: Νέα φωτιά σε κτίριο γραφείων της εταιρείας στην Κοπεγχάγη (upd)

    Χρηματιστήριο: Alpha, ETE, Eλλάκτωρ και ΔΕΗ βάζουν την αγορά στις ράγες επιστροφής προς τις 1.500 μονάδες – Άνοδος κλειδί για την ΤΕΝΕΡΓ ενόψει ΓΣ



    ΣΧΟΛΙΑ