ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η SATO ανακοινώνει πως για την περίοδο 01/01/2021 έως 30/06/2021 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €8.750 χιλ. έναντι €7.024 χιλ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώνοντας αύξηση κατά € 1.726 χιλ. ή 24,57%.
Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε €3.747 χιλ. έναντι €2.767 χιλ. με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 42,82% έναντι 39,40%.
Να σημειωθεί ότι σήμερα η SATO ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας από την κα Μαρία Λέων, από 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε αντικατάσταση της κας Δήμητρας Αδάμου.
Διαβάστε επίσης
Σε καθίσματα αναμονής SATO θα κάθονται οι επισκέπτες όλων των νέων αεροδρομίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από Πολιτική Προστασία: Παράταση 45 ημερών για τους καθαρισμούς οικοπέδων – Έως 15 Ιουνίου η προθεσμία
- Πλαστικά Θράκης: Ανθεκτικότητα με σύμμαχο την καινοτομία – Σημαντική η συνεργασία με την HELLENiQ ENERGY
- ΕΣΥ: Προκηρύχθηκαν 530 θέσεις γιατρών, με έμφαση στην Περιφέρεια – Έως 7 Μαΐου οι αιτήσεις
- Βάππας (ΠΟΜΙΔΑ): Να δοθεί παράταση στον καθαρισμό των οικοπέδων
