• Business

    Rossmann: Λήγει τη συνεργασία της με την Tesla λόγω πολιτικής διαφωνίας με τον Έλον Μασκ

    • NewsRoom
    Raoul Rossmann

    Raoul Rossmann (Πηγή: Linkedin)


    Τέλος στην αγορά Tesla βάζει η γερμανική αλυσίδα φαρμακείων Rossmann, καθώς διαφωνεί με την υποστήριξη του ‘Ελον Μασκ στον Ντόναλντ Τραμπ.

    Η Rossmann, η οποία έχει περισσότερους από 62.000 υπαλλήλους και πάνω από 4.700 υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη, ανακοίνωσε την απόφασή της στις 6 Αυγούστου.

    Η εταιρεία δήλωσε ότι ενώ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα Tesla που υπάρχουν ήδη στο στόλο της, στο μέλλον θα στραφεί σε άλλους κατασκευαστές και μοντέλα για παραγγελίες οχημάτων.

    “Ο Ελον Μασκ δεν κρύβει την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως χαρακτηρίσει την κλιματική αλλαγή ως αστείο”, δήλωσε ο Raoul Rossmann, γιος του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της εταιρείας, Dirk Rossmann.

    “Αυτή η θέση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αποστολή της Tesla να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Rossmann.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ευάγγελος Μυτιληναίος: Ο Έλληνας μεγιστάνας της μεταλλουργίας που ετοιμάζεται να εισάγει την «αυτοκρατορία» των £4,7 δισ. στο Λονδίνο – Αφιέρωμα των Sunday Times

    X: Οκτώ προσφυγές κρατών κατά της πλατφόρμας στην Ευρώπη – Mεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

    Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει «μεγάλη συνέντευξη» στον Ίλον Μασκ



    ΣΧΟΛΙΑ