Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Ronaldo: Το νέο ρολόι αξίας $1,3 εκατ. και η επέκταση της συνεργασίας του με την Jacob & Co.

Ο Cristiano Ronaldo και το Twin Turbo Furious Baguette

Ο Cristiano Ronaldo και το Twin Turbo Furious Baguette (Πηγή: Instagram)

Ο Cristiano Ronaldo επέκτεινε τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον Jacob Arabo, ιδρυτή της διάσημης μάρκας ρολογιών Jacob & Co., λανσάροντας μια νέα αποκλειστική συλλογή πολυτελών ρολογιών.

Σύμφωνα με το tribune.com.pk, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την κοινή επιδίωξη της αριστείας, η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες, όταν ο Ronaldo ήταν ακόμη ένα νεαρό ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια αυτής της συνεργασίας είναι το Twin Turbo Furious Baguette, με εκτιμώμενη αξία στα 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το ρολόι, το οποίο παραδόθηκε προσωπικά στον Ρονάλντο από τον Arabo, αποτελεί υπόδειγμα υψηλών προδιαγραφών, καθώς έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, κάτι που εκτιμάται και από τις δύο πλευρές.

Το limited edition ρολόι, επιδεικνύει την ακρίβεια και τη δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει τη δουλειά της Jacob & Co.

@jacobandco

Twin Turbo Furious Baguette – worn by Cristiano Ronaldo celebrating his 900th career goal. #Jacobandco #Inspiredbytheimpossible #Diamonds #Cristiano

♬ original sound – Jacob & Co. – Jacob & Co.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τη σειρά Jacob & Co x CR7 Epic X, ειδικά σχεδιασμένη για να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το brand name του Ronaldo.

Περιλαμβάνει δύο μοντέλα—Flight of CR7 και Heart of CR7—το καθένα με θήκη 44 χιλιοστών και διακριτικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Ο θρυλικός αριθμός του, το 7, είναι χαραγμένος με χρυσό στην θήκη από κρύσταλλο από ζαφείρι και η υπογραφή του επιθετικού Al-Nassr έχει επίσης ενσωματωθεί στο σχέδιο.

Η συλλογή CR7 περιορίζεται σε μόλις 999 κομμάτια, καθιστώντας την ιδιαίτερα περιζήτητη από τους συλλέκτες ρολογιών και λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 29.000 και 160.000 δολαρίων.

«Πάντα ονειρευόμουν να έχω τη δική μου συλλογή ρολογιών. Το Flight of CR7 και το Heart of CR7 είναι εμπνευσμένο από μερικές από τις πιο επικές στιγμές μου στο γήπεδο. Ελπίζω να σας αρέσει όσο κι εμένα», είπε ο Ρονάλντο για τη συνεργασία με τη μάρκα, σύμφωνα με το Goal.

Διαβάστε επίσης: 

Giorgio Armani: Πότε θα αποσυρθεί ο 90χρονος θρυλικός σχεδιαστής μόδας; Ποιοι τον κληρονομούν;

O Mark Zuckerberg μεταμόρφωσε μία Porsche Cayenne Turbo GT σε Minivan

Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε $5 εκατ. για τους πληγέντες του τυφώνα «Μίλτον»