• Business

    ROLCO: Καθήκοντα R&D Director αναλαμβάνει ο Ανδρέας Πούλος

    Ο κ. Ανδρέας Πούλος, νέος R&D Director της ROLCO


    Καθήκοντα R&D Director αναλαμβάνει στην ROLCO ο Ανδρέας Πούλος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Παράλληλα, θα συντονίζει τα Εργαστήρια αναλύσεων α΄ υλών, υλικών συσκευασίας και προϊόντων χρησιμοποιώντας καινούργιες εξειδικευμένες πρώτες ύλες και βελτιώνοντας συγχρόνως τις μεθόδους παραγωγής.

    Έχοντας διανύσει μακρά πορεία στην UnileverUK, ο κ. Πούλος απέκτησε πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη προϊόντων προσωπικής υγιεινής, στην αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή εναλλακτικών πρώτων υλών, προμηθευτών, μεθόδων αναλύσεων και αξιολογήσεων προϊόντων.

    Μοιράζεται το ίδιο όραμα με τη ROLCO για αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και καινοτομία μέσα από σύγχρονη έρευνα, νέες ιδέες και τεχνογνωσία και ως νέος R&D Director, έχει αναλάβει να κατευθύνει την ομάδα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

    Ο κ. Πούλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cambridge UK, με πτυχίο σε Πειραματική και Θεωρητική Φυσική, ενώ έχει ολοκληρώσει το Διδακτορικό του, στο ΠανεπιστήμιοParis-SudXI, France, με αντικείμενο στον τομέα Φυσικής Χαλαρής Ύλης.

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΑΔΕ – myPROPERTY: Ψηφιακά οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου δωρεάς/γονικής παροχής από 16/7/2024

    ΔΕΣΦΑ: Αυξήθηκε κατά 29,76% η εγχώρια κατανάλωση φυσικού αερίου στο α΄ εξάμηνο

    ΕΖΑ: Σημαντική βελτίωση κερδοφορίας το 2023 – Στα €1,8 εκατ. τα EBITDA



    ΣΧΟΛΙΑ