Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμός με τη φανέλα του Μπαπέ – Εως και 1 μήνα η καθυστέρηση παράδοσης

Kylian Mbappé Lottin

Κιλιάν Μπαπέ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε χθες επίσημα ότι η «γαλαξιακή» παρουσίαση του Γάλλου σούπερ σταρ θα γίνει την Τρίτη 16 Ιουλίου στο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρουσία 80.000 φιλάθλων.

Σήμερα ξεκίνησε επίσημα η πώληση της φανέλα του, με το νούμερο «9»… και σε λίγες ώρες-όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «ΑS»- υπάρχει ήδη καθυστέρηση παράδοσης ενάμιση μήνα. Έως και έξι εβδομάδες…«ουράς». Έτσι όποιος αγοράσει μια φανέλα σήμερα μπορεί να μην την λάβει μέχρι την εβδομάδα του ντεμπούτου στο «Μπερναμπέου» (25 Αυγούστου, στις 18:00, κόντρα στη Βαγιαδολίδ). Σχεδόν ένα καλοκαίρι αναμονής.

Πηγές του συλλόγου και πηγές από την Adidas- την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή -αναφέρουν ότι «ένα γεμάτο καλοκαίρι» είναι μπροστά.

Η πώληση της φανέλας του Μπαπέ έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη, ακόμα και τις πιο αισιόδοξες. Και παρόλο που η Adidas διαβεβαιώνει ότι ήδη εργάζονται για την επέκταση των μηχανισμών παραγωγής και τη μείωση του χρόνου αναμονής, αν συνεχιστεί αυτό το ποσοστό πωλήσεων, θα είναι δύσκολο..

Και μόλις ξεκίνησε, την ερχόμενη Τρίτη , ημέρα της παρουσίασής του αναμένεται …«σεισμός». Δεν θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος, ως συνήθως. Η λύση, που θα ανακοινωθεί σήμερα, περιλαμβάνει ένα αριθμημένο σύστημα πώλησης εισιτηρίων: προτεραιότητα για τα μέλη και πάντα δωρεάν. Μόλις τα μέλη ολοκληρώσουν τα αιτήματά τους, το ευρύ κοινό θα μπορεί να πάρει τα υπόλοιπα, επίσης δωρεάν.

 

Διαβάστε επίσης:

Λάμψα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ενδεκαμελές ΔΣ

Κέκροψ: Στον Πέτρο Σουρέτη το 4,6% της εταιρείας με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή

Χαμάς: Ανακοινώνει ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με τις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα