• Business

    Quest: Εξετάζουμε κάθε πρόταση, δεν υπάρχει δεσμευτική συμφωνία για την «Μπενρουμπή»

    • NewsRoom
    Θεόδωρος Φέσσας, Βασικός Μέτοχος BriQ Properties

    Θεόδωρος Φέσσας, (Quest, BriQ Properties)


    Η Quest διευκρινίζει πως δεν έχει συνάψει ακόμα δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Μπενρουμπή ΑΕ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγορας.

    Ειδικότερα η Quest αναφέρει:  

    «Αναφορικά με την εν θέματι επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την υπεύθυνη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Quest Holdings» που εδρεύει στο Δήμο Καλλιθέας, Αργυρουπόλεως 2Α και αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 121763701000 (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει τα εξής σχετικά με δημοσιεύματα περί εξαγοράς της εταιρείας «Μπενρουμπή Α.Ε.»:

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 της απόφασης 5/204/2000 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την παρ. 1 του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και την παρ. 7 του άρ. 27 του ν.4443/2016, ως προς το ανωτέρω δημοσίευμα, η Εταιρεία εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά οποιαδήποτε σοβαρή επενδυτική δυνατότητα και πρόταση, με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων της καθώς και των εργαζομένων στις εταιρείες του Ομίλου Quest.

    Εν προκειμένω, η Εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν έχει συνάψει οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της «Μπενρουμπή Α.Ε.».

    Η Εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με τον νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί οιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία.»\

    Διαβάστε επίσης

    Eurobank Equities: Στα 8,2 ευρώ/μετοχή η εύλογη αξία για Πλαστικά Θράκης σε βάθος έτους

    Ρουβίκωνας: Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή σε ηγετικό στέλεχος για ανάρτηση

    NBG Securities για Τιτάν: Ευνοϊκές οι θεμελιώδεις προοπτικές και ο διεθνής προσανατολισμός αποδίδει



    ΣΧΟΛΙΑ