Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Qualcomm: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο τρίμηνο

Qualcomm

Κατώτερα από πέρυσι αλλά καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών ήταν τα κέρδη και τα έσοδα που ανακοίνωσε η Qualcomm για το προηγούμενο τρίμηνο.

Ειδικότερα, τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 2,02 δολάρια ανά μετοχή, την ώρα που οι αναλυτές προέβλεπαν 1,91 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα για το  τρίμηνο ανήλθαν στα 8,67 δισ. δολάρια, μειωμένα κατά 24% σε σχέση με πέρσι (11,39 δισ.) με τις προβλέψεις των αναλυτών ωστόσο να κάνουν λόγο για  8,51 δισ. δολάρια.

Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,49 δισ. δολάρια ή 1,31% καταγράφοντας μια βουτιά της τάξεως του 48% από τα 2,87 δισ. δολάρια ή 2,54 δολάρια ανά μετοχή πέρυσι.

Σχετικά με το τρέχον τρίμηνο, η Qualcomm προβλέπει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη θα κινηθούν στο εύρος 2,25 -2,45 δολάρια ανά μετοχή και τα τα έσοδα στα 9,1-9,9 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές της LSEG προέβλεπαν κέρδη 2,23 δολάρια ανά μετοχή και έσοδα 9,2 δισ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Wall Street: Με το δεξί άνοιξε ο Νοέμβριος καθώς η FED διατήρησε σταθερά τα επιτόκια

Desquared: Το απόλυτο success story – Η ελληνική εταιρεία που «θάμπωσε» τον γερμανικό κολοσσό Deutsche Telekom

CVC: Αναβάλλει τα σχέδια για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο