• Business

    Puma: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Markus Neubrand – Πρώην στέλεχος σε Guess και Boss

    • NewsRoom
    Markus Neubrand

    Markus Neubrand (Πηγή: about.puma.com)


    Ο Markus Neubrand θα είναι ο νέος οικονομικός διευθυντής (CFO) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Puma από την 1η Οκτωβρίου 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

    Σημειώνεται ότι πριν από ένα μήνα περίπου, ο Neubrand, παραιτήθηκε από CFO της Guess, μετά από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, δηλώνοντας ότι αναζητούσε μια άλλη ευκαιρία πιο κοντά στην οικογένειά του.

    Ο Chief Financial Officer του Ομίλου εργάστηκε για την πολυτελή μάρκα μόδας MCM Worldwide, ενώ υπήρξε και Chief Operating και Chief Financial Officer στην premium εταιρεία μόδας HUGO BOSS για την Αμερική, η οποία θεωρείται μια περιοχή “κλειδί” για το brand.

    Στην Puma, ο Neubrand θα επιβλέπει τα οικονομικά, τις επενδυτικές σχέσεις, διάφορα νομικά θέματα, αλλά και επιχειρηματικές λύσεις.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Markus στην Puma. Είναι έμπειρο στέλεχος με σημαντική εξειδίκευση σε επιχειρησιακό, οικονομικό σχεδιασμό και κεφαλαιαγορές.

    Με τις γνώσεις του στη βιομηχανία και την ανθρωποκεντρική του προσέγγιση, ο Markus ταιριάζει πολύ στην οικογένεια της Puma και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργαστώ μαζί του για να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο της βιώσιμης ανάπτυξης στην εταιρεία”, δήλωσε ο Arne Freundt, Διευθύνων Σύμβουλος της Puma.

    Η εταιρεία και ο προκάτοχος της θέσης του CFO, Hubert Hinterseher, συμφώνησαν από κοινού ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, αλλά θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 31 Δεκεμβρίου 2024, διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση των καθηκόντων του στον διάδοχό του.

    “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Hubert για όλα τα επιτεύγματά του. Με τη μεγάλη του δέσμευση και αφοσίωση στην επωνυμία και την οικογένεια της Puma, συνέβαλε στην επιτυχία μας τα τελευταία 20 χρόνια. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επαγγελματικό και προσωπικό του μέλλον».

    Σημειώνεται ότι από την 1η Οκτωβρίου 2024, το διοικητικό συμβούλιο της PUMA θα αποτελείται από τους Arne Freundt (CEO), Markus Neubrand (CFO), Maria Valdes (CPO) και Anne-Laure Descours (CSO).

    Διαβάστε επίσης: 

    Puma: Άλμα 6,6% στις πωλήσεις το 2023 παρά την υποτίμηση του πέσο

    Η&Μ: Δεν θα πετύχει τον στόχο για τα ετήσια κέρδη – Πτώση της μετοχής

    Βογιατζόγλου: Απέκτησε σε πλειστηριασμό ακίνητο της Cardico, έναντι 6,36 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ