• Business

    Public Tickets: Κλείσε τη θέση στο Athens Comedy Festival 2024, τη μεγάλη γιορτή γέλιου που επιστρέφει!


    Από τις 30/5 έως τις 2/6, το Athens Comedy Festival προσκαλεί τους λάτρεις του stand-up comedy σε ένα ξεκαρδιστικό τετραήμερο γεμάτο γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

    Το stand-up comedy έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και κάθε σχετικό event δεν μπορεί παρά να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα μας. Η μεγαλύτερη γιορτή κωμωδίας στην Ελλάδα έχει συνδέσει το όνομά της με την stand-up σκηνή.

    Από την πρώτη διοργάνωση το 2017 μέχρι σήμερα, έχει φιλοξενήσει στη «σκηνή» της τα μεγαλύτερα ονόματα, προσφέροντάς μας φανταστικές στιγμές και πολύ πολύ γέλιο. Το Athens Comedy Festival 2024 ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό από τις 30/5 έως τις 2/6 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πιο μεγάλο, πιο συναρπαστικό και πιο αστείο από ποτέ!

    Το Athens Comedy Festival 2024 επιστρέφει για έκτη χρονιά ανανεωμένο και μεγαλύτερο από ποτέ! Από τις 30/05 μέχρι τις 2/6 περισσότεροι από 80 αγαπημένοι κωμικοί θα ανέβουν στη σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για να μας προσφέρουν μια φαντασμαγορική κωμική πανδαισία, και φυσικά, γέλιο μέχρι δακρύων.

    Η τετραήμερη γιορτή του Athens Comedy Festival έχει τα πάντα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί κάτι που να τους διασκεδάζει όλους.

    «Κάψε το σενάριο»: Μια ομάδα, ένα improv act, μια ιστορία!

    Εννοείται πως το «παρών» στο 6ο Athens Comedy Festival θα δώσει σύσσωμη και η ομάδα πίσω από το «Κάψε το σενάριο». Το αυτοσχεδιαστικό comedy show του Λάμπρου Φισφή, του Ζήση Ρούμπου και του Δημήτρη Μακαλιά φέτος κλείνει τα 11 του χρόνια, έχοντας γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του εγχώριου stand-up με πάνω από 800 παραστάσεις και sold out περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

    Φέτος θα τους απολαύσουμε στην ομώνυμη παράσταση την Πέμπτη (30/5) και την Κυριακή (2/6), με το κοινό να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του «Κάψε το σενάριο» θα συμμετάσχει επίσης στο «Big Talk» της πρώτης ημέρας, παρέα με τους Γιάννη Σαρακατσάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο και, φυσικά, στο σαββατιάτικο «Comedy Battle».

    Με αρχηγούς τους Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο και σπέσιαλ καλεσμένους ηθοποιούς και τραγουδιστές, ο Λάμπρος Φισφής συντονίζει μία παράσταση, στην οποία βάζει απίστευτες δοκιμασίες στους καλεσμένους, αυτοσχεδιαστικά σκετς, τραγουδιστικές προκλήσεις, χορευτικές περφόρμανς και διλήμματα τεστάροντας τις αντοχές τους στην κωμωδία.

    Στην επική αυτή «μάχη» θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βάσω Λασκαράκη, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Θανάσης Αλευράς, η Παρθένα Χοροζίδου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης.

    Μπες στη σελίδα του Festival στο Public Tickets εκεί όπου μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα acts που θα βρεθούν στις τέσσερις αίθουσες του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 30/5 έως και τις 2/6.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξης Πατέλης: Ο Κασσελάκης είναι ένας «Τσίπρας 2.0»

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν μας κατηγορούν για το 41%, στην πραγματικότητα κατηγορούν τους πολίτες

    Google: Μεγάλη επένδυση $2 δισ. στη Μαλαισία – Στα «χνάρια» της Microsoft ο τεχνολογικός κολοσσός



    ΣΧΟΛΙΑ