ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το νέο ξενοδοχείο της Λάμψα, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, στο Σύνταγμα, εκεί όπου παλαιότερα λειτουργούσε το King’s Palace. Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και στόχος είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο να είναι έτοιμο στα τέλη του 2019.
Η νέα μονάδα θα ανήκει στην κατηγορία των boutique hotels, τεσσάρων αστέρων, συνολικής δυναμικότητας 383 κλινών. Η επένδυση θα ξεπεράσει το αρχικά εκτιμώμενο ποσό των 16 εκατ. ευρώ, καθώς η παλαιότητα του κτηρίου επιβάλλει εκτεταμένες εργασίες ενίσχυσης.
Σύμφωνα με τα σχέδια, στο ισόγειο θα υπάρχει η υποδοχή, καθιστικό, μπαρ και γραφεία, από 1ο έως τον 7ο όροφο θα υπάρχουν τα δωμάτια, ενώ στον 8ο όροφο έχει προβλεφθεί η λειτουργία εστιατορίου. Στο πρώτο υπόγειο θα υπάρχει επίσης γυμναστήριο και σάουνα.
Ο όμιλος Λάμψα βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ξενοδοχειακό κολοσσό της Accor για το brand των πολυτελών boutique ξενοδοχείων της αλυσίδας Mgallery που θα βάλει την υπογραφή του στο κτίριο, το οποίο φιλοξενούσε το πρώην ξενοδοχείο King’s Palace κι μετά γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας.
Η διάρκεια της μίσθωσης έχει οριστεί σε 30 έτη. Πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχείο της Λάμψα στην πλατεία Συντάγματος, μετά τη Μεγάλη Βρεταννία και το King George.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
