• Business

    Ποτοποιία Βαρβαγιάννη: Επενδύει σε νέα γραμμή παραγωγής στο Πλωμάρι Λέσβου

    Γιάννης Βαρβαγιάννης


    Στην έδρα της, στο Πλωμάρι της Λέσβου, , η κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής αλκοολούχων ποτών της Ποτοποιίας Βαρβαγιάννη, μετά την ένταξη του επενδυτικού της προγράμματος στον Αναπτυξιακό Νόμο.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, «με την εν λόγω επένδυση η εταιρεία στοχεύει στον διπλασιασμό της ικανότητας παραγωγής, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση εντός κι εκτός συνόρων, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτη την ποιότητά της.

    Η επενδυτική αυτή δραστηριότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, ενισχύοντας την καλή της θέση στον κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος της εταιρίας για το 2023 ήταν 5 εκατ. € ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία.

    Με τη σύγχρονη υποδομή και την αυξημένη παραγωγική ικανότητα, το Ούζο Βαρβαγιάννη θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να επιδιώξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τις τιμές του σε προσιτά επίπεδα, χωρίς να έχει προβεί σε νέες ανατιμήσεις.

    Με δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσδοκώντας ότι η νέα μονάδα θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία και αειφορία της επιχείρησης, ενισχύοντας την τοπική και εγχώρια οικονομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης:

    Brave Maritime (όμιλος Βαφειά): Νέα κίνηση στην αγορά των τάνκερ

    Ελληνική Ένωση Καφέ: Τι απαντά στους ισχυρισμούς ότι «οι εταιρείες εισαγωγής καφέ είναι ιδανικές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

    Nike: Ποιος συνταξιούχος βετεράνος επανέρχεται για να απογειώσει τις πωλήσεις;



    ΣΧΟΛΙΑ