• Business

    Μύκονος: Πώς θα πετύχετε ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές στο νησί των Ανέμων

    • NewsRoom
    Παραλία στη Μύκονο


    Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο. Αν σας έλεγε κάποιος ότι διάλεξε ως προορισμό με την οικογένειά του τη Μύκονο, ποια θα ήταν η πρώτη σας σκέψη; Πολύ πιθανόν να απορούσατε προς στιγμή, φέρνοντας στο μυαλό από όλες τις φήμες και τα κλισέ που περιβάλλουν το περίφημο νησί των Ανέμων.

    Η Μύκονος πέρα από εντυπωσιακή και παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, εκτός από hotspot ξέφρενης διασκέδασης, αποτελεί ένα νησί που φιλοξενεί οικογένειες και ανθρώπους που αναζητούν ξεκούραστες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης.

    Η χώρα της Μυκόνου, οι όχι τόσο φημισμένες παραλίες, τα γραφικά χωριουδάκια, συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο ομορφιάς για κάθε είδους επισκέπτη. Εάν λοιπόν σκέφτεστε να επιλέξετε ένα τέτοιο νησί για τις διακοπές, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πριν τα κατατόπια, ώστε να μπορέσετε να τα επισκεφθείτε μαζί την οικογένειά σας.

    Ποιες παραλίες να διαλέξετε για μπάνιο: Μερικές από τις παραλίες που ενδείκνυνται για οικογένειες, είναι ο Ορνός, η Κάππαρη αλλά και το Αγράρι. Συγκεκριμένα, η παραλία Ορνός φημίζεται για το οικογενειακό της πρόσωπο, όπως και όλη η περιοχή συνολικά. Ήρεμα νερά, ολόχρυση αμμουδιά και μερικά παραθαλάσσια μαγαζιά είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για εσάς και τα παιδιά σας.

    Πού να μείνετε: Και για την διαμονή σας, ο Ορνός είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς η περιοχή είναι περιτριγυρισμένη από οικογενειακά all inclusive ξενοδοχεία, είναι πάνω στην θάλασσα και απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από την χώρα της Μυκόνου.

    Ένα ξενοδοχείο το οποίο εγγυημένα προσφέρει τις διακοπές που εσείς και η οικογένειά σας ζητάτε, είναι το Adorno Beach Hotel & Suites. Πρόκειται για ένα boutique hotel, που θα σας χαρίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, συνδυάζοντας παραδοσιακή μυκονιάτικη ατμόσφαιρα και χαλάρωση.

    Μύκονος
    Μύκονος

    Το Adorno Beach Hotel & Suites επιλέγεται συχνάαπό οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που μπορείτε να απολαύσετε μέσα στο ξενοδοχείο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

    Και μία συμβουλή: Εάν επιλέξετε την Μύκονο για τις οικογενειακές σας διακοπές, να προτιμήσετε τις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου, ή τις αρχές του Σεπτέμβρη όταν το νησί πραγματικά μεταμορφώνεται σε έναν μοναδικό προορισμό χαλάρωσης, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσή «καλοκαιρινή» διάκριση για το Adorno Beach Hotel & Suites



    ΣΧΟΛΙΑ