array(0) {
}
        
    
Menu
0.77%
Τζίρος: 87.09 εκατ.

Ξένα πανεπιστήμια: Συνολικά 12 εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ιδρύσουν ΑΕΙ στην Ελλάδα – Ποια δραστηριοποιούνται ήδη στην χώρα μας

Business

Πωλήθηκε ο «Μελωδία FM» έναντι 3,5 εκατ. ευρώ-Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Comments

Έναντι ποσού 3,5 εκατ. ευρώ πουλήθηκε ο Μελωδία FM από τον Όμιλο ΣΚΑΪ στη Frontstage. Το ποσό αυτό καταγράφεται στον ετήσιο απολογισμό της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ για τη χρήση 2017. O όμιλος Frontstage έχει ήδη 4 σταθμούς, τον Εν Λευκώ, τον HIT FM και τον RED.

«Η Frontstage βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξαγορά του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μελωδία FM 99.2 από τον Όμιλο ΣΚΑΪ» ανέφερε σε ανακοίνωση της εταιρίας της.

Και συνεχίζει: «Συμπληρώνοντας φέτος 26 χρόνια ζωής, ο Μελωδία 99.2 θεωρείται ο κορυφαίος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Αθήνας, για τους ακροατές που προτιμούν την καλή ελληνική μουσική. Η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας, είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη και δηλώνει ότι “ανοίγουν οι πόρτες και για το ελληνικό ρεπερτόριο στο κτίριο του Αμαρουσίου”. Η Frontstage, όμιλος μουσικών ραδιοφωνικών media και παραγωγής event, περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τρεις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ξένου ρεπερτορίου της χώρας: τον Red 96.3, τον HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7. Είναι γεγονός ότι οι τρεις σταθμοί παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας και η απόκτηση του Μελωδία FM 99.2 θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ισχυροποιώντας την παρουσία της Frontstage στον τομέα της ψυχαγωγίας».

Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, ιδιοκτήτρια και CEO της Frontstage

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ξένο θεσμικό επενδυτή το 3,33% της MLS-Πωλητής ο CEO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοχή από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο: «Βουτιά» επενδύσεων το 2018, στάσιμη η ανάπτυξη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: KPMG και Alibaba Cloud συνεργάζονται για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Ασία

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξένα πανεπιστήμια: Συνολικά 12 εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ιδρύσουν ΑΕΙ στην Ελλάδα – Ποια δραστηριοποιούνται ήδη στην χώρα μας
Φλωρίδης: «Εκλεισε κάθε παραθυράκι» για ζευγάρια ανδρών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη κύηση
ΔΕΗ Tour of Hellas 2025: Δείτε όλες τις διαδρομές
Νέος καβγάς Μασκ με influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του: «Σου έστειλα 2,5 εκατ. – Ωρίμασε κακομαθημένε»
Goal και Over από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία
Φλωρίδης: Τέλος στην χρονική παραγραφή των υπουργικών αδικημάτων με νέο εφαρμοστικό νόμο
Eurobank Equities για Σαράντης: Τα περιθώρια κερδοφορίας ανεβάζουν ταχύτητα στη μετοχή
Rolex Land-Dweller: Το ρολόι-ορόσημο της κορυφαίας εταιρείας που φέρνει την επανάσταση
Ακαθάριστα οικόπεδα: Έως τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα – Μέχρι και 54.000 ευρώ τα πρόστιμα
Το περίφημο Wolfhouse με την υπογραφή του Philip Johnson ψάχνει νέο ιδιοκτήτη – mononewsTV