• Business

    Plushost: «Agency of The Year» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα UX | CX Awards 2024

    • NewsRoom


    Την αριστεία και αφοσίωση της Plushost στην παροχή ολοκληρωμένων και εξαιρετικών εμπειριών πελατών και χρηστών στο e-commerce, αναγνώρισαν γι’ ακόμη μια φορά τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των φετινών βραβείων UX | CX Awards 2024, ανακηρύσσοντάς την για 2η συνεχή χρονιά «Agency of The Year» και κορυφαία εταιρεία της χρονιάς στην Ελλάδα.

    Πιο συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή των βραβείων UX | CX αναγνώρισε το γεγονός ότι η Plushost δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία μακροχρόνιων θετικών σχέσεων με χρήστες και πελάτες και την αντάμειψαν με την απόδοση του ύψιστου τίτλου «Agency of The Year», για τον σχεδιασμό πρωτότυπων και πρωτοποριακών εμπειριών πελατών και χρηστών, την υλοποίηση καινοτόμων πρακτικών και την επίτευξη άριστων και απτών επιδόσεων. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει για 2η συνεχή χρονιά τη θέση της εταιρείας ως κορυφαία επιλογή για όσους επιδιώκουν εξαιρετική ποιότητα, τεχνολογική τεχνογνωσία αλλά κυρίως τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στον σχεδιασμό UX και CX στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

    Τους νικητές ανακοίνωσαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, τα UX|CX Awards, με την παρουσία 160 εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων. Ο θεσμός διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά, και αποτελεί την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX | CX παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη, συνεισφέροντας, ταυτόχρονα, στην αναβάθμισή του στη χώρα μας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την Κριτική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί με πρόεδρο την κ. Ειρήνη Ρηγοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

    Η Plushost απέσπασε επίσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τον τίτλο του Brand of the Year για τη NOBACCO, μια διάκριση όπου δεν αποτελεί έκπληξη αφού το e-commerce Project της NOBACCO διατηρούσε τον τίτλο αυτό και στους διαγωνισμούς των δύο προηγούμενων ετών.

    Εκτός των δύο κορυφαίων αυτών διακρίσεων, άλλα 13 βραβεία πήραν το δρόμο προς την «τροπαιοθήκη» της εταιρείας ξεπερνώντας πλέον τα 200 σε διάστημα τριών ετών ενώ τη φετινή συγκομιδή συμπληρώνουν ένα (1) Platinum, επτά (7) gold, τρία (3) silver και δύο (2) bronze.

    Το Platinum βραβείο της χρονιάς το έφερε η συνεργασία της Plushost με την PANDORA, όπου το e-Commerce project τους πρωταγωνίστησε στην κατηγορία Best In, κατακτώντας την πρώτη θέση και την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία UX | CX Transformation & Strategy e-shop.

    Με αφορμή τη φετινή διπλή διάκριση, ο CEO της Plushost, Θανάσης Καμέας, δήλωσε:

    «Η εμπειρία χρήστη, ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση μιας online επιχείρησης στον σκληρά ανταγωνιστικό χώρο του e-commerce. Είναι σημαντική η προβολή καλών πρακτικών στο UX | CX, γιατί ενισχύει την καινοτομία και βοηθά στον σχεδιασμό πρωτοποριακών εμπειριών για τον καταναλωτή. Τα UX | CX Awards, μέσω της ανάδειξης και ανταμοιβής των καλύτερων πρακτικών, αναγνωρίζουν την υψηλή ποιότητα των προσπαθειών των agencies για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας πελάτη και προωθούν την ανάπτυξη του κλάδου. Στα UX | CX Awards 2024, αναδείχθηκαν οι καλύτεροι και είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στην κορυφή. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την τελειότητα στο e-Commerce, κάθε μέρα».

    Διαβάστε επίσης:

    Ταλαιπωρία και δυσβάστακτα έξοδα για τους νεφροπαθείς – Επιστολή διαμαρτυρίας του Γ. Λεοντόπουλου

    Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο – Δείτε αναλυτικά

    Τάκης Θεοδωρικάκος από Serexpo: Ενίσχυση της βιομηχανίας για την δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου



    ΣΧΟΛΙΑ