• Business

    Πιστοποίηση της DHL EXPRESS HELLAS από την TÜV HELLAS

    • NewsRoom


    Η TÜV HELLAS (TUV NORD) αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο και τον μοναδικό Φορέα Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας. Η TÜV HELLAS (TUV NORD) ως φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης απένειμε στην DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ AE διαπιστευμένη πιστοποίηση, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας, που εφαρμόζει η εταιρία, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων.

    Το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας, που εφαρμόζει η  DHL EXPRESS HELLAS AE εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά καθώς και στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου.

    TUV HELLAS_Logo

    Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ SA αποδεικνύει τη δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας, αλλά και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο που εδώ και χρόνια την έχει κατατάξει πρώτη στην προτίμησή του όσον αφορά τη μεταφορά εγγράφων και δεμάτων. 

    DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ AE

    Η DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ SA δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 38 χρόνια, συνδυάζοντας την παγκόσμια δύναμη και το διεθνές δίκτυο του ομίλου Deutche Post DHL προκειμένου να ενώσει 220 χώρες, με εξαιρετική τεχνογνωσία για κάθε τοπική αγορά.  Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα και παραμένει στην κορυφή, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των πελατών της και επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού της.

    Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών για εξειδικευμένες ανάγκες ταχυμεταφοράς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, όπως για παράδειγμα οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης κ.α.

    Η DHL, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως και μέλος του Ομίλου Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL), αποδέχεται την κοινωνική της ευθύνη  χρησιμοποιώντας τη γνώση και την παγκόσμια παρουσία της με σκοπό την θετική συνεισφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον, υποστηρίζοντας την προστασία του κλίματος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.

    TÜV HELLAS

    Η TÜV HELLAS (TUV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον μοναδικό Φορέα Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς Πιστοποίησης στο πρότυπο ISO 39001:2012, σε Παγκόσμιο επίπεδο.



    ΣΧΟΛΙΑ