Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Πέτρος Πετρόπουλος: Εξαγοράζει τον βασικό κλάδο δραστηριότητας της TEMMA έναντι 2,35 εκ. ευρώ

Ιωάννης Πετρόπουλος, Μέτοχος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ,

Ιωάννης Πετρόπουλος, Μέτοχος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ,

Συμφωνία για την εξαγορά της βασικής δραστηριότητας της εταιρείας ΤΕΜΜΑ ΑΕ ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε..

Όπως αναφέρει η Πέτρος Πετρόπουλος, η ΤΕΜΜΑ ΑΕ, είναι ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1961 και ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας. Διαθέτει υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση και παρέχει λύσεις και προϊόντα στην αμυντική και αεροπορική βιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες και την βιομηχανία παραγωγής ενέργειας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συναλλαγή προβλέπει την απόσχιση του εν λόγω κλάδου δραστηριότητας της ΤΕΜΜΑ ΑΕ σε νεοσύστατη εταιρία την οποία και θα εξαγοράσει η Εταιρία έναντι €2,35εκ, αναμένεται δε να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους και δεv θα έχει σημαντική επίπτωση στα οικονομικά μεγέθη της Εταιρίας.

Η συναλλαγή αυτή είναι στην κατεύθυνση διεύρυνσης και παρουσίας του Ομίλου σε δραστηριότητες προστιθέμενης αξίας σε σχέση με τις τεχνολογικές εξελίξεις σε κλάδους που δραστηριοποιείται.

Διαβάστε επίσης

Alpha Bank: Nέα υψηλότερη τιμή στόχος από την HSBC στα 3 ευρώ

Unilever: Γιατί απολύει το ένα τρίτο του προσωπικού της στην Ευρώπη

Medicon: Ολοκλήρωσε την πώληση του 50,9% της “Πληροφορική Ελλάδος Ε.Π.Ε.”