• Business

    ΠΑΕ Ηρακλής: Ο Ευγενίου αρνήθηκε την πρόταση Μονεμβασιώτη – Θα επέλθει η συμφωνία;

    Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, επικεφαλής Βενέτη

    Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, επικεφαλής Βενέτη


    Σε αποτυχία οδηγούνται τελικά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και του Στράτου Ευγενίου για τη μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή.

    Οι μέχρι και τώρα διαπραγματεύσεις δεν οδήγησαν σε συμφωνία με τους δύο άνδρες να έχουν απόσταση ανάμεσα στα ζητούμενα αλλά και στα προσφερόμενα.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Στράτος Ευγενίου δεν ικανοποιήθηκε από την τελευταία πρόταση που του έγινε από τον Μονεμβασιώτη, ο οποίος υποχώρησε σε κάποιους όρους που απαιτούσε ο Ευγενίου, ανάμεσα στα οποία ήταν και η ποινική ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ.

    Ο Μονεμβασιώτης, αναφέρει ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα στην οποία θα ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας για όλες τις διαδικασίες και το πώς οδηγήθηκε το deal στο ναυάγιο.

    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το γεγονός ότι ο Μονεμβασιώτης παραμένει στην πόλη ίσως να αφήνει ένα μικρό παράθυρο για μια νέα επαφή των δύο πλευρών με την ελπίδα στην οποία να επέλθει συμφωνία.

    Η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 με τον Μονεμβασιώτη να καλεί τον Ευγενίου να υπογράψει στα σχετικά έγγραφα αλλιώς πια το ναυάγιο θα είναι οριστικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπουργείο Παιδείας: Η εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές του σχολικού έτους 2024-2025

    Novo Nordisk: Ξοδεύει δισεκατομμύρια για να αυξήσει την παραγωγή του περιζήτητου Ozempic

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έρευνα στους Κλάδους Διαχείρισης Αποβλήτων και Ανακύκλωσης



    ΣΧΟΛΙΑ