• Business

    Όταν η BRABUS αποφάσισε να κατακτήσει και το νερό


    Μόλις 77 κομμάτια αυτής της ηλεκτρικής σανίδας του σερφ, κατασκευασμένης από ανθρακόνημα και με τιμή πάνω από 18.000 $ θα παίξουν φέτος το καλοκαίρι με τα κύμματα – καθιστώντας τo “Shadow Jetboard” των BRABUS και Awake αυτόματα ως την πιο συλλεκτική έκδοση που φτιάχτηκε έως σήμερα.

    Η luxury high performance BRABUS που σκίζει την άσφαλτο και στοιχειώνει όνειρα, σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πλέον ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον καινοτόμο κατασκευαστή ηλεκτρικών σανίδων του σερφ Awake για να δημιουργήσει αυτό που αποκαλούν Shadow Jetboard, μια περιορισμένη έκδοση μόλις 77 κομματιών.

    Το νέο εγχείρημα συνδυάζει το χαρακτηριστικό τολμηρό σχεδιασμό της BRABUS με την τεχνολογία αιχμής της Awake για να προσφέρει μια ηλεκτρική σανίδα σερφ υψηλής απόδοσης.

    Το BRABUS Shadow Jetboard έχει ξεκάθαρα σχεδιαστεί για να πάει τα θαλάσσια σπορ σε άλλο επίπεδο, παρέχοντας συνεχείς εκρήξεις αδρεναλίνης με το πλήρως ηλεκτρικό σύστημα πρόωσής του.

    Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα, το jetboard διαθέτει μεγάλα, εύκαμπτα πτερύγια για δυναμικές, αλλά ομαλές διαδρομές. Το μαξιλαράκι καταστρώματος είναι σχεδιασμένο για ασφαλές κράτημα και βέλτιστη άνεση, εξασφαλίζοντας μια σταθερή και ελεγχόμενη εμπειρία για χρήστες όλων των επιπέδων και δεξιοτήτων.

    Αυτή η συνεργασία δίνει έμφαση στην ευελιξία, προσφέροντας διάφορα προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής νέας λειτουργίας BRABUS.

    Αυτή η λειτουργία ωθεί τη σανίδα από τα 0 στα 30 mph σε μόλις τρία δευτερόλεπτα, επιτυγχάνοντας τελική ταχύτητα πάνω από 35 mph με το προηγμένο low-intake jet system της Awake — υπόσχοντας μια συναρπαστική βόλτα για όλους.

    Είστε έτοιμοι για το μέλλον;

     

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Περιορισμένος ο αντίκτυπος του «κανονιού» του FTI για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

    Bill Ackman: Στη λίστα με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου – Στα 8 δισ. δολ. η περιουσία του

    Εθνική Τράπεζα: Σταθερή επενδυτική διάθεση για τις ΜμΕ παρά την έντονη αβεβαιότητα



    ΣΧΟΛΙΑ