ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραδίδονται σήμερα 11 Δεκεμβρίου στην κυκλοφορία και οι δύο τροχιές στην σήραγγα των Τεμπών ύστερα από την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν την νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο ΟΣΕ, σημειώνει πως λειτουργούν όλα τα συστήματα ασφαλείας της σήραγγας και κυρίως η σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση.
«Ο ΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόησή του και διαβεβαιώνει ότι το προσωπικό του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αποκατάσταση να γίνει στο συντομότερο χρονικό διάστημα με βασικό κριτήριο την ασφάλεια της κυκλοφορίας των συρμών στην σήραγγα», καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Παναγιωτόπουλος: «Παγώνει» η επεξεργασία αιτήσεων ασύλου από Σύρους πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Έσπασε το σερί των επτά πτωτικών εβδομάδων το WTI
- Τέμπη: «Έχω κι άλλο τρένο που κατεβαίνει απο κει» – Η απίστευτη συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης από την μοιραία νύχτα
- Σαλαμίνα: Νεκρή εντοπίστηκε η 61χρονη που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό
- Συρία: Οι Κούρδοι απορρίπτουν το νέο συνταγματικό πλαίσιο που παρουσίασαν οι νέες αρχές της Συρίας
