ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε οριστικό «λουκέτο» οδηγήθηκε τελικά το Notos Home στην πλατεία Κοτζιά, υπό την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και των επιταγών του προγράμματος αναδιάρθωσης της Notos Com Συμμετοχές (που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και κλείσιμο καταστημάτων). Μάλιστα, αυτές τις ημέρες μεταφέρονται και τα τελευταία αντικείμενα από το Notos Home στον 6ο και 7ο όροφο του πολυκαταστήματος Notos Galleries (πρώην Λαμπρόπουλος) στην Αιόλου, βάζοντας έτσι τέλος σε μια ιστορία 15 ετών.
Να σημειωθεί ότι το Notos Home της πλατείας Κοτζιά, 17.000 τετραγωνικών μέτρων, ήταν το πρώτο πολυκατάστημα επίπλων και ειδών σπιτιού που λειτούργησε στην Ελλάδα, όταν άνοιξε τις πύλες του, τα Χριστούγεννα του 2003 και γνώρισε ημέρες δόξας, κυρίως χάρη στις λίστες γάμου.
Σε ό,τι αφορά το ίδιο το κτήριο της πλατείας Κοτζιά, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο.
https://www.facebook.com/notoshome/photos/a.180981811956070/1996470340407199/?type=3
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
