Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Orilina Properties: Η αξία των ακινήτων της αυξήθηκε στα 159 εκατ. ευρώ

Μάριος Αποστολίνας, CEO Orilina Properties

Μάριος Αποστολίνας, CEO, Orilina Properties

Η Orilina Properties Α.Ε.Ε.Α.Π., σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 8/259/19.12.2002 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ανακοινώνει την Κατάσταση Επενδύσεών της με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2024.

Η αγοραία αξία του Ενεργητικού του Ομίλου ανήλθε σε €194εκατ. έναντι €183εκατ. στις 31/12/2023.

Παρά την εκποίηση, μέσα στο A’ Εξάμηνο του τρέχοντος Έτους, ενός διαμερίσματος μη στρατηγικού χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη, η αποτιμηθείσα αξία των ακινήτων αυξήθηκε σε €159εκατ., έναντι €148εκατ. στην αρχή του Έτους.

Η αναπροσαρμογή της Εύλογης Αξίας κατά το Α’ Εξάμηνο του 2024, ύψους €11εκατ., είναι αποτέλεσμα της ωρίμανσης των δύο έργων του Ομίλου στη μαρίνα Αγίου Κοσμά Ελληνικού και της προόδου των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων επί αυτών. Με την εξέλιξη των εν λόγω έργων, ο Όμιλος ενισχύει σταδιακά τη θέση του στην αγορά υπερπολυτελών κατοικιών και στην αγορά ακινήτων αναψυχής, με σκοπό τη δημιουργία υπεραξίας για τους Μετόχους, διατηρώντας χαμηλή χρηματοοικονομική μόχλευση.

Διαβάστε επίσης

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 21.375 ευρώ στην HSBC μετά από συμβιβασμό

Capital Product Partners (Βαγγέλης Μαρινάκης): Αύξηση εσόδων κατά 10% στο δεύτερο τρίμηνο

Ελληνικό: Eξουδετερώθηκε βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου