ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μάχη και η γκρίνια στην ΕΡΤ, ο Ατζούν που κουνάει μαντήλι, έρχεται η Χαρούλα και οι σαμπάνιες του Αλαφούζου
Τη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN αναλαμβάνει ο Artur Davidian, μετά από απόφαση της διοίκησης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, ο κ. Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN.
Σημειώνεται ότι χθες τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Γιάννη Λάτσιου με τον τηλεοπτικό σταθμό, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού.
Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”, ανέφερε η ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος από το OPEN
Τεχνική Ολυμπιακή: Σε δυο μήνες το νέο πόρισμα για το τίμημα του Πόρτο Καρράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Τρέχουν» επενδύσεις 1,5 δισ. για τα μεγαλύτερα Logistics Centers στην Ελλάδα
- Άρωμα Ελλάδας στα Όσκαρ, η πρώτη έκθεση της SG Gallery του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, μια βραδιά για τα αδέσποτα και ένα κυριακάτικο brunch στο Athenee
- Σκλαβενίτης: Ανοιχτός ο δρόμος από το υπουργείο Πολιτισμού για την επένδυση στο πρώην εργοστάσιο της Πίτσος
- Ναυτιλία: Γυναίκες στα ΔΣ, άνδρες στην κορυφή – Το χάσμα παραμένει
